نورنیوز https://nournews.ir/n/305661
کد خبر: 305661
8 فروردین 1405

انصارالله یمن جنوب فلسطین اشغالی را هدف قرار داد


رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند نیروهای انصارالله یمن در حمایت از ایران، بخش‌هایی از جنوب فلسطین اشغالی را هدف قرار داده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: سانه‌های اسرائیلی خبر دادند که در پی رصد شلیک موشک‌های یمنی، آژیرهای خطر در «ایلات»، منطقه «العربه» و «النقب» به صدا درآمده است.نیروهای مسلح یمن پیش‌تر در بیانیه روز جمعه خود تهدید کرده بودند که «دست نیروهای مسلح برای جنگ نظامی مستقیم روی ماشه است».
نیروهای انصارالله تأکید کردند این جنگ در صورتی آغاز خواهد شد که شاهد «ائتلاف دیگری با آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران و محور جهاد و مقاومت شکل بگیرد».در ادامه این بیانیه آمده است: در صورتی که «از دریای سرخ برای انجام عملیات‌های خصمانه علیه ایران یا هر کشور مسلمان دیگری استفاده شود، یمن اجازه چنین کاری را نخواهد داد». به گفته نیروهای مسلح یمن، در صورت «تداوم تنش‌زایی علیه جمهوری اسلامی و محور مقاومت، یمن مطابق با اقتضائات صحنه عملیات نظامی، عمل خواهد کرد».
روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» ساعتی پیش، ضمن تأیید ورود یمن به جنگ، نوشت: «حوثی‌ها (انصارالله) روز گذشته تهدید کردند اگر کشورهای [عربی حاشیه] خلیج [فارس] در جنگ، در کنار آمریکا بایستند، نفت این کشورها را نابود خواهند کرد».بنا بر این گزارش، ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز گذشته اعلام کرد که کشورهای عربی در کنار اسرائیل، علیه ایران می‌جنگند و «امروز حوثی‌ها برای نخستین بار، جنوب اسرائیل را بمباران کردند.
 


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / یمن / انصارالله / فلسطین_اشغالی