نورنیوز https://nournews.ir/n/305407
کد خبر: 305407
7 فروردین 1405

بررسی چگونگی ادامه لیگ برتر فوتبال در هفته پیش‌ِرو


سخنگوی سازمان لیگ فوتبال گفت در هفته پیش‌ِرو در مورد چگونگی ازسرگیری مسابقات صحبت و تبادل نظر خواهند کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی: حجت‌الله بهمنی در گفت‌وگو یی درباره برپایی موکب سازمان لیگ در تهران اظهار داشت: باشگاه‌ها در سراسر کشور موکب‌های خود را برای پذیرایی از مردمی که در طول جنگ و حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران در میادین حضور دارند، برپا کرده‌اند. باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال در تهران حضوری فعال دارند. موکب باشگاه استقلال سیار است و موکب باشگاه پرسپولیس در میدان ولی‌عصر(عج) واقع شده است. موکب سازمان لیگ هم در میدان ولی‌عصر و‌ موکب فدراسیون فوتبال در میدان المپیک واقع شده است.

وی افزود: در ماه مبارک رمضان افطاری دادیم و بعد از آن نیز شب‌ها از مردم پذیرایی می‌کنیم. باشگاه‌های سپاهان، ذوب‌آهن، مس رفسنجان، گل‌گهر سیرجان، خیبر خرم‌آباد و... پای کار هستند و حضوری فعال دارند، با وجود اینکه مسابقات فوتبال تعطیل است اما ما تعطیل نیستیم و کنار مردم حضور داریم.

سخنگوی سازمان لیگ فوتبال در مورد ادامه برگزاری لیگ برتر گفت: از فردا (شنبه) این موضوع را بررسی خواهیم کرد ولی همه چیز بستگی به شرایط کشور دارد. یکی از موارد پیشنهادی، برگزاری مسابقات به‌صورت متمرکز در چند منطقه است، اگر هم جنگ طولانی شود، شاید بازی‌ها فقط در یک جا برگزار شود. همه این مسائل بستگی به زمان دارد.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: فوتبال / لیگ برتر فوتبال / مسابقات / حجت‌الله بهمنی