نورنیوز https://nournews.ir/n/304967
کد خبر: 304967
5 فروردین 1405
در ۴ روز نخست سال انجام شد

ترخیص ۱۰۳ هزار تن کالای اساسی از گمرکات کشور


گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد در چهار روز ابتدایی سال 1405 و همزمان با تعطیلات نوروز، بیش از 103 هزار تن کالای اساسی و ضروری برای تأمین نیازهای معیشتی مردم از گمرکات کشور ترخیص شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی:در اطلاعیه شماره ۲۸ گمرک آمده است: در ایام تعطیلات نوروزی و چهار روز نخست سال ۱۴۰۵ تشریفات واردات و ترخیص بیش از ۱۰۳ هزار تن کالای اساسی و ضروری که ارتباط مستقیم با معیشت و سفره مردم دارد، از طریق گمرکات کشور انجام شد تا فرآیند تأمین کالاهای اساسی و ضروری بدون وقفه تداوم داشته باشد.

بر اساس این اطلاعیه، در ایام تعطیلات نوروزی با تلاش شبانه‌روزی کارکنان گمرک روند صادرات و ترانزیت نیز در حال انجام است تا فرآیند تجارت خارجی به صورت روان صورت پذیرد.

همچنین براساس تصمیم فرود عسگری رئیس کل گمرک ایران در کمیته پدافند غیرعامل با توجه به شرایط ویژه کشور در ایام تعطیلات نوروزی، معاونان و مدیران کل ستادی گمرک ایران به عنوان نمایندگان رئیس کل گمرک با حضور میدانی در گمرکات مهم و اصلی کشور بر روند خدمات‌رسانی و انجام ترخیص کالاهای اساسی و ضروری نظارت دارند.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: اقتصاد / واردات / کالای_اساسی / تجارت_خارجی / گمرک_ایران / نوروز_۱۴۰۵