نورنیوز https://nournews.ir/n/304371
کد خبر: 304371
3 فروردین 1405

تحلیلگر آلمانی تهدیدهای ترامپ علیه ایران را شکستی بزرگ خواند


کارشناس برجسته آلمانی در حوزه مسائل امنیتی با انتقاد تند از تهدیدهای دونالد ترامپ علیه ایران، این رویه را «دستورالعملی برای یک شکست بزرگ» دانست.

نورنیوز_ گروه بین الملل : کارشناس مسائل امنیتی آلمانی با انتقاد شدید از تهدیدهای رئیس‌جمهوری آمریکا علیه ایران، رویه «ترامپ» را «دستورالعملی برای یک شکست بزرگ» توصیف کرد.

 «نیکو لانگه» کارشناس مسائل امنیتی، در مصاحبه با تلویزیون DIE WELT در آلمان از تهدیدهای «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا علیه ایران به‌شدت انتقاد کرد و گفت: ایده‌هایی مانند بمباران نیروگاه‌های ایران یا تصرف جزیره خارک نه‌تنها غیرواقع‌بینانه بلکه «احمقانه» است و نمی‌تواند به اهداف مورد نظر دست یابد.

لانگه معتقد است که رویکرد کنونی واشنگتن، به‌جای کاهش تنش، عملا به تشدید درگیری‌ها منجر می‌شود.

وی تاکید کرد که بهتر است آمریکا به محدودیت‌های خود اذعان کرده و به‌جای دنبال کردن اهداف حداکثری، از وضعیت فعلی برای ورود به مذاکرات و حرکت به‌سوی کاهش تنش استفاده کند.

به باور این کارشناس، صرف تهدید در شبکه‌های اجتماعی کافی نیست و گفت‌وگوی مستقیم با طرف مقابل ضروری است.

این تحلیلگر همچنین به وضعیت میدانی اشاره کرده و گفت برخلاف برخی برداشت‌های خوش‌بینانه، کاهش محسوسی در حملات رخ نداده و در روزهای اخیر، میزان شلیک موشک‌ها و پهپادها تقریبا ثابت مانده است.

وی تاکید کرد که از طریق حملات هوایی نمی‌توان تمام توان موشکی ایران را از بین برد و به نظر می‌رسد ایران همچنان قادر است نقاط ضعف را شناسایی و از آن‌ها بهره‌برداری کند.

لانگه در پایان در خصوص استمرار حملات ایران و ضعف گنبد آهنین بدلیل حجم بالا و کار ترکیبی ایرانی ها افزود: تنها راه ممکن این است که ساختار فرماندهی و ارتباطی از بین برده شود، به‌گونه‌ای که این حملات هوایی هماهنگ دیگر نتوانند انجام شوند. اما به نظر می‌رسد که اسرائیل و ایالات متحده تاکنون موفق به انجام این کار نشده‌اند.

در پی تهدید رئیس‌جمهوری آمریکا مبنی بر هدف قرار دادن زیرساخت‌های انرژی ایران سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء بلافاصله به دشمن متجاوز آمریکایی- صهیونی هشدار داد: اگر به زیرساخت‌های سوخت و انرژی ایران تجاوز شود، همه زیرساخت‌های متعلق به آمریکا و رژیم صهیونی در منطقه هدف قرار خواهند گرفت.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسید، از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / جنگ آمریکا / جنگ آمریکا علیه ایران / شکست آمریکا / تهدیدهای ترامپ