نورنیوز https://nournews.ir/n/304323
کد خبر: 304323
3 فروردین 1405

ناامنی آسمان ایران برای جنگنده‌های آمریکایی اسرائیلی


سامانه‌های بومی پدافند هوایی کشورمان نه تنها پهپادها و موشک‌های کروز، بلکه جنگنده‌های رادارگریز و پیشرفته آمریکایی-اسرائیلی را نیز در فهرست اهداف خود ثبت کرده‌اند.

نورنیوز-گروه سیاسی:ایران توانسته با تقویت سیستم پدافندی خود آسمان خود را برای جنگنده‌های دشمن ناامن کند. در آخرین تفوق پدافندی ایران بر جنگنده‌های دشمن، روز یکشنبه دوم فروردین ماه سال جدید یک فروند جنگنده F-15 متجاوز دشمن در آسمان سواحل جنوبی کشور و حوالی جزیره هرمز پس از رهگیری و با شلیک موشک، مورد هدف سامانه‌های زمین به هوای نیروی پدافند پیشرفته هوایی ارتش قرار گرفت.

تاکنون جنگنده‌های اف ۱۵، اف ۳۵ و اف ۱۶ در آسمان ایران مورد اصابت قرار گرفته‌اند. پیشتر جنگنده‌های مورد هدف قرار گرفته دشمن آمریکایی صهیونیستی در جنگ تحمیلی اخیر ۶ فروند بود که با این اقدام پدافند کشورمان در مجموع ۷ فروند جنگنده دشمن در خاک ایران رهگیری و هدف قرار گرفته شده‌اند.

این در حالی است که در سه هفته نخست جنگ بیش از ۲۰۰ فروند هواگرد شامل پهپاد، موشک کروز، سوخت‌رسان و... نیز رهگیری و منهدم شده‌ است.


منبع: فارس
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: آسمان ایران / ناامنی / جنگنده‌های آمریکایی اسرائیلی