نورنیوز https://nournews.ir/n/303893
کد خبر: 303893
1 فروردین 1405

تشییع پیکر وزیر اطلاعات و خانواده‌اش در قم برگزار شد


پیکر شهید حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات، همراه با همسر و دخترش پس از نماز عید فطر در قم، با حضور گسترده مردم از حرم حضرت معصومه تا مصلی قدس تشییع شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: آیین تشییع پیکر وزیر اطلاعات به همراه همسر و دختر ایشان روز شنبه پس از اقامه نماز عید سعید فطر بر روی دوش مردم از حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه «س» تا مصلی قدس تشییع شد.

آیت‌الله سید محمد سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه «س» بر پیکر این شهید والامقام و دختر و همسر ایشان اقامه نماز کرد.

شایان ذکر است: پیش از برنامه‌های قم، مراسم تشییع در تهران نیز بعد از نماز جمعه مورخ ۲۹ اسفندماه در مصلای امام خمینی(ره) بر روی دستان امت حزب‌الله برگزار شده بود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات در دولت‌های سیزدهم و چهاردهم، به همراه خانواده خویش در جریان تجاوزهای اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا به شهادت رسید.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: قم / تشییع_پیکر / وزیر_اطلاعات / سید_اسماعیل_خطیب