نورنیوز https://nournews.ir/n/303866
کد خبر: 303866
1 فروردین 1405

خسارت ۸۰۰ میلیون دلاری حملات ایران به پایگاه‌های مورد استفاده آمریکا


یک تحلیل جدید نشان می‌دهد که حملات ایران به پایگاه‌های نظامی مورد استفاده ایالات متحده در خاورمیانه در دو هفته نخست جنگ حدود 800 میلیون دلار خسارت به بار آورده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: بر اساس گزارشی از مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی و تحلیلی از «بی‌بی‌سی»، بخش عمده این خسارات در حملات تلافی‌جویانه ایران در هفته پس از آغاز جنگ توسط آمریکا و اسرائیل وارد شده است.

میزان کامل خسارات واردشده به دارایی‌های آمریکا در منطقه هنوز مشخص نیست اما این رقم ۸۰۰ میلیون دلاری - که از گزارش‌های قبلی بیشتر است - تصویری از هزینه‌های سنگین برای آمریکا در ادامه این درگیری ارائه می‌دهد.

«مارک کانسیان» مشاور ارشد مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی و یکی از نویسندگان این گزارش، گفت: «خسارات واردشده به پایگاه‌های آمریکا در منطقه کمتر از واقع گزارش شده است. اگرچه این خسارات گسترده به نظر می‌رسد اما میزان کامل آن تا زمانی که اطلاعات بیشتری در دسترس قرار نگیرد، مشخص نخواهد شد.»

مقامات سنتکام از اظهارنظر در این رابطه خودداری کردند.

حملات تلافی‌جویانه ایران سامانه‌های پدافند هوایی و ارتباطات ماهواره‌ای آمریکا و دیگر تجهیزات را در کشورهایی در منطقه هدف قرار داده است. بخش قابل‌توجهی از خسارات ناشی از حمله به یک رادار آمریکایی مربوط به سامانه دفاع موشکی تاد در یک پایگاه هوایی در اردن بوده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: جنگ / خاورمیانه / حملات ایران / پایگاه‌های نظامی آمریکا