نورنیوز https://nournews.ir/n/303662
کد خبر: 303662
29 اسفند 1404

نشانه‌های فرسایش در ناوگان دریایی آمریکا از نگاه اکونومیست


یک رسانه انگلیسی با اشاره به غیرعملیاتی شدن دو ناو هواپیمابر آمریکا در تجاوز به خاک ایران، پیش بینی کرد که این کشور با کمبود ناوهای عملیاتی برای اعزام به مناطق مختلف جهان مواجه شود.

نورنیوز-گروه بین الملل: تارنمای نشریه اقتصادی اکونومیست در گزارشی نوشت: آمریکا 11 ناو هواپیمابر بزرگ دارد، اما تنها تعداد مشخصی از آنها در یک زمان در دسترس هستند.

این رسانه غربی تصریح کرد: شدت عملیات کنونی به احتمال زیاد منجر به کمبود در ناوهای هواپیمابر برای دو یا سه سال خواهد شد؛ دوره‌ای که آمریکا قادر نخواهد بود ناو هواپیمابری را به برخی نقاط جهان اعزام کند.

براساس گزارش رسانه های غربی، ناوهای آبراهام لینکلن و جرالد آر فورد که برای انجام عملیات علیه ایران به منطقه اعزام شده بودند به خاطر آتش سوزی و مشکلات فنی غیرعملیاتی و در دست تعمیر هستند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای مهم درمورد ناو هواپیمابر جرالد آر فورد ارتش تروریستی آمریکا تاکید کرد: عقب نشینی یکباره ناو هواپیمابر جرالد آر فورد ارتش آمریکا از میدان جنگ و ناکامی در پشتیبانی نظامی از ارتشیان خسته و شکست خورده آمریکایی در منطقه غرب آسیا، پوشالی بودن قدرت مادی مستکبران را ثابت کرد و تفسیری بر آیه مبارکه «إِنَّ کَیدَ الشَّیطانِ کانَ ضَعیفًا» شد.

گسیل این ناو به منطقه با هیاهو و تبلیغات گسترده مقامات نظامی آمریکایی و رسانه‌های غربی و خروج سؤال برانگیز این ناو در اوج جنگ ولی در عین سکوت رسانه‌ای مقامات نظامی آمریکایی متکبر، نمی تواند حقیقت وضعیت مستأصل و خفت بار جنگ افروزان آمریکایی و صهیونیستی را پنهان کند.

این چه غول نظامی! است که با وقوع آتش‌سوزی در رخت‌شورخانه خود دچار بحران شده و مجبور به ترک صحنه نبرد می‌شود.

تغییر مسیر این ناو به سمت پایگاه آمریکا و تلاش برای عدم عبور از تنگه باب‌المندب این سوال را برای افکارعمومی جهان و منطقه رقم زده است که چرا باید یک ناو جنگی ۱۳ میلیارد دلاری آمریکا از چند قایق تندرو چندهزاردلاری نیروهای مقاومت ترس و هراس داشته باشد!؟

هرچند چنین وضعیت متزلزل و ناپایداری دقیقا در روزهای اخیر برای دیگر ناو آمریکایی، «آبراهام لینکلن» در اقیانوس هند ایجاد شده است.

رئیس جمهور دروغگوی آمریکا که مدعی است نیروی دریایی ج. ا ایران را نابود ساخته! چرا فرمان حرکت ناوهای آمریکایی به سمت دریای عمان و دریای سرخ را نمی دهد؟

سپاهیان اسلام به شوق رویت و نوازش سیلی سخت بر ناو آمریکایی در عمق صحنه جنگ به انتظار نشسته و کاملا آماده اند تا شگفتانه های دریایی را از نزدیک به رویت تفنگداران آمریکایی برسانند.

ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم. ما میدان جنگ را سالهاست آزموده‌ایم. آن هم بیش از ۸ سال که بر یک شقی سنگدل همچون صدام قدرتمدارانه پیروز شدیم. سرنوشت صدام در انتظار ترامپ و نتانیاهو جنایتکار است. در میدان رفتن ما شکست نیست. خدا راه شکست را به روی ما بسته است. «قل هل تربصون بنا [ایها الکفار، ایها الترامپ، ایها النتانیاهو] قل هل تربصون بنا الا احدی الحُسنِیین» شما مگر دو راه در مقابل ما بیشتر میبینید؟ این هر دو راه برای ما افتخارآمیز است. یکی راه شهادت که افتخارش همیشگی و ثابت و لایزال است و دیگری راه پیروزی که هر دو برای ما پیروزی است.»


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: آمریکا / ارتش آمریکا / ناو هواپیمابر / آبراهام لینکلن / جرالد آر فورد