آمریکا و اسرائیل در جنگ دوم خود علیه ایران به دنبال جایگزین کردن جمهوری اسلامی ایران با یک حکومت سرسپره به اسرائیل و آمریکا و نیز مخدوش کردن تمامیت ارضی ایران و به زانو درآوردن مردم سربلند ایران هستند.
نورنیوز-گروه سیاسی: آمریکا و اسرائیل در جنگ دوم خود علیه ایران به دنبال جایگزین کردن جمهوری اسلامی ایران با یک حکومت سرسپره به اسرائیل و آمریکا و نیز مخدوش کردن تمامیت ارضی ایران و به زانو درآوردن مردم سربلند ایران هستند. اما ایران تا کنون نشان داده است که حتی با ترور فرمانده کل قوا و سایر فرماندهان عالی نیروهای مسلح، دارای نظامی مستحکم، نیروهای مسلح منسجم و قوی و نیز برخوردار از پشتوانه عمیق و گسترده مردمی است.
در حال حاضر ایران برای مقابله با تهاجم قوی ترین ارتش های جهان به خاک خود، توانسته با بهره گیری از سه طریق مهم از خود واکنش موثر نشان دهد:
۱- دفاع نیروهای مسلح از کشور و زیر آتش گرفتن سرزمین های فلسطین اشغالی بویژه تل آویو و حیفا و نیز پایگاه های نظامی آمریکا در سراسر منطقه
۲- حضور گسترده مردم در خیابانهای همه شهرها و روستاهای ایران و ناکام گذاشتن برنامه اسرائیل جهت جنگ داخلی و تلاش برای اشغال مراکز حکومتی از طریق افراد مزدورِ مسلح و خائنینِ به وطن عزیز
۳- کنترل تنگه هرمز به منظور جلوگیری از ورود و خروج کشتی های دولت های همسو با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران و تسلط بر امنیت خطوط کشتیرانی در خلیج فارس از سه واکنش و اقدام فوق، کنترل تنگه هرمز و ممانعت از حضور کشتی های جنگی آمریکایی برای عبور از آن، تأثیر بسیار عمیقی در برگرداندن پیامدهای منفی جنگ به سوی آمریکا و اسرائیل و دولت های همسوی با آنها داشته است، به طوری که قیمت جهانی نفت علیرغم آزادسازی ۴۰۰ میلیون بشکه ای ذخائر استراتژیک، بالا رفته و اقتصاد جهانی با چالش و افزایش قیمت سوخت مواجه کرده است.
بر همین اساس به نظر می رسد که ایران برای پایان دادن به این جنگ ظالمانه، چاره ای جز آنکه ورود و خروج کشتی های مربوط به دول متخاصم از تنگه هرمز را به طور کامل کنترل نماید، ندارد. بنابراین ایران نمی تواند در حالی که آمریکا فاجعه کشتار دانش آموزان خردسال را در مدرسه میناب که در نزدیکی تنگه هرمز قرار دارد، بوجود آورده و ناو آموزشی دنا را هدف قرار داده و بیش از صد جوان دانشجوی نیروی دریایی را کشته است، اجازه ورود و خروج به کشتی های متعلق به جنگ افروزان و به کشورهایی که جنگ آمریکا با اسرائیل را محکوم نکرده اند و خواهان پایان دادن آن از سوی دولت های متجاوز نشده اند، بدهد.