شرکت آلومینیوم بحرین رسماً اعلام کرد که 19 درصد از ظرفیت تولید خود را به دلیل محدودیتهای عبور کشتیها از تنگه هرمز متوقف کرده است؛ چرا که صادرات فلز عملاً مسدود شده و بیش از پنج میلیون تن آلومینیوم در انبارها مانده است.
نورنیوز-گروه اقتصادی: شرکت آلومینیوم بحرین اعلام کرد که این اتفاق که در پی آغاز جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونی علیه ایران و پاسخ کشورمان رخ داده، بلافاصله موجب جهش قیمت آلومینیوم به بالاترین سطح چهار سال اخیر شد.
براین اساس، غرب آسیا حدود ۹ درصد از عرضۀ جهانی آلومینیوم را تأمین میکند، از این رو اختلال در جریان حملونقل، زنجیره تأمین جهانی را با تهدیدی جدی روبهرو ساخته است.
تحلیلگران هشدار میدهند اگر بحران حملونقل و عبور از تنگۀ هرمز ادامه یابد، صنایع خودروسازی و ساختمانی در اروپا و آسیا با کمبود شدید فلز مواجه خواهند شد.