نورنیوز https://nournews.ir/n/301029
کد خبر: 301029
21 اسفند 1404

۳۲ ایستگاه مترو به عنوان پناهگاه قابل استفاده است


سخنگوی شهرداری گفت: تاکنون 81 ایستگاه مترو و تعدادی از مدارس و ساختمان‌های تجاری خصوصی برای پناهگاه مناسب تشخیص داده شده که از این تعداد 32 ایستگاه مترو در حال حاضر قابلیت استفاده به عنوان پناهگاه را دارند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهردار تهران عنوان کرد: شهرداری تهران همچون جنگ 12 روزه در کنار مردم قهرمان پایتخت قرار دارد و در مراحل مختلف از عملیات امداد و نجات تا اسکان اضطراری و بازسازی ‌و از نظافت و سامان دادن به شهر تا حمل‌ونقل عمومی در کنار همشهریان است.

محمدخانی افزود: از زمان اصابت موشک و انفجارهای رژیم جنایتکار آمریکا و اسرائیل، همکاران شجاع ما در سازمان آتش‌نشانی به عنوان فرمانده میدان امداد برای اطفای حریق و نجات جان همشهریان عزیز وارد عمل می‌شوند و بلافاصله با کمک نیروهای هلال احمر و اورژانس آواربرداری اولیه برای نجات افرادی که زیر آوار مانده‌اند را انجام می‌دهند.

سخنگوی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: در ادامه و بدون وقفه همکاران ما در شهرداری‌های مناطق و نواحی ورود می‌کنند و کار آواربرداری اساسی و بازگشایی معابر را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهند. این در حالی است که در همه این مراحل در ساعت‌های اولیه امکان حمله مجدد دشمن در همان نقطه وجود دارد.
 
وی همچنین با اشاره به 349 نقطه آسیب دیده در پایتخت تاکید کرد: در این مدت899 خانوار( 2854 شهروند) برای اسکان به هتل‌ها معرفی شدند. این عزیزان در مجموع در 12 مجموعه اقامتی اسکان داده شده‌اند. شهرداری تهران علاوه بر ظرفیت خود، مجموعه‌های اقامتی و اسکان دیگری را نیز اجاره کرده است.

سخنگوی شهرداری تهران افزود: مردم عزیز می‌توانند برای دریافت مشاوره در خصوص نحوه اسکان اضطراری و یا خدمات شهرداری تهران به آسیب‌دیدگان و یا آسیب‌های به وجود آمده به دفتر مدیریت بحران در شهرداری‌های مناطق و نواحی مراجعه و یا با سامانه 137 داخلی 3 تماس بگیرند و یا از طریق نرم‌افزار موبایلی شهرزاد اقدام کنند.

محمدخانی با بیان اینکه از روز اول جنگ با دستور شهردار تهران و بنابر اختیارات قانونی، حمل و نقل در تهران رایگان شد، تاکید کرد: در راستای خدمات‌رسانی هرچه بهتر به مردم تهران همزمان با افزایش ساعت کاری مترو تا ساعت 24 و شبانه‌روزی بودن سامانه اتوبوس‌های تندروی تهران(BRT)، این خدمت همگی رایگان به مردم ارائه می‌شود.

سخنگوی شهرداری تهران همچنین یادآور شد: همانطور که پیش‌تر اعلام نشده بود، ممنوعیت ورود به محدوده طرح ترافیک هم تا اطلاع ثانوی لغو شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه هیچ گونه کمبودی در تهیه و توزیع اقلام و کالاهای اساسی وجود ندارد، عنوان کرد: 316 میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در این روزها از ساعت 8 صبح بی وقفه تا ساعت 16 و 55 فروشگاه شهروند نیز از ساعت 8 تا 17 و در صورت نیاز تا 19 به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

محمدخانی درباره پناهگاه‌های تهران نیز بیان کرد: تاکنون 81 ایستگاه مترو و تعدادی از مدارس و ساختمان‌های تجاری خصوصی برای پناهگاه مناسب تشخیص داده شده که از این تعداد 32 ایستگاه مترو در حال حاضر قابلیت استفاده به عنوان پناهگاه را دارند.

سخنگوی شهرداری تهران درباره خدمات معاونت اجتماعی، سازمان فرهنگی و هنری و سازمان زیباسازی نیز اظهارداشت: امروز میادین پایتخت میدان مبارزه است و مردم در این تجمعات نشان داند با جان و دل پشت کشور عزیزمان هستند، شهرداری تهران نیز در این بخش وظیفه پشتیبانی از تجمعات انقلابی و مردمی را در همه پهنه شهر تهران و از جمله میادین و معابر مناطق بیست و دو گانه برعهده دارد.

وی با اشاره به ایجاد یک معراج شهدا در بهشت زهرا گفت: بهشت زهرا کانون ساماندهی موضوعات مربوط به شهدای گرانقدر و خانواده‌های مظلوم آن‌هاست و با تأسیس معراج شهدا و تجمیع همه دستگاه‌های مربوطه برای مراحل مختلف مربوط به خاکسپاری اقدامات در این حوزه نیز بدون مشکل در حال انجام است.

سخنگوی شهرداری تهران در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان اطمینان داشته باشند که شهرداری در این روزها همچون دلاورمردان نظامی، انتظامی و امدادی و بسیجیان غیور در کنار مردم حضور دارند و ضمن خدمات رسانی، در حال انجام پروژه‌های عمرانی هستند و به امید خدا یک به یک این پروژه‌ها نیز به بهره‌برداری خواهد رسید.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: پناهگاه / متروی تهران / پناهگاه های تهران