نورنیوز https://nournews.ir/n/301025
کد خبر: 301025
21 اسفند 1404

آسیب برج آزادی در پی موج انفجارهای حملات اخیر


در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا در محدوده‌های اطراف میدان آزادی و موج ناشی از انفجارها، کافه‌گالری برج آزادی دچار آسیب و خسارت شد.

نورنیوز- گروه فرهنگی: در جریان حملات چند روز اخیر به برخی مناطق پیرامونی میدان آزادی در تهران، موج انفجار ناشی از اصابت موشک‌ها باعث بروز خسارت‌هایی در کافه‌گالری واقع در این مجموعه فرهنگی شده است.

برج آزادی به‌ عنوان یکی از شاخص‌ترین نمادهای شهری تهران و از آثار ثبت‌شده در فهرست میراث ملی ایران، همواره مورد توجه شهروندان، گردشگران و ایرانیان بوده است.

مجموعه فرهنگی‌هنری برج آزادی در سال‌های اخیر میزبان رویدادهای فرهنگی، هنری و نمایشگاهی متعددی بوده و نقش مهمی در فعالیت‌های فرهنگی پایتخت ایفا می‌کند.

برج آزادی سال ۱۳۴۹ توسط حسین امانت ساخته شد و دی ۱۳۵۰ به بهره‌برداری رسید، معماری برج، تلفیقی از معماری هخامنشی، معماری ساسانی و معماری اسلامی است.

این بنا سال ۱۳۵۳ در فهرست آثار ملی ثبت شد، برج آزادی به صورت یک یادمان ساخته شده است، مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی متشکل از چند بخش در طبقه تحتانی برج قرار دارد و شامل موزه، کتابخانه، سالن دانستنی‌ها، سالن ایرانشناسی، نگارخانه، سالن اجتماعات و سالن برگزاری کنسرت موسیقی و نمایش است.

مجموعه فرهنگی برج آزادی با ۵ هزار مترمربع دربرگیرنده برج اصلی نیز هست، امسال پنجاه و پنجمین سال فعالیت این مجموعه است.

در حالی که تهران وارد مذاکرات جدی با واشنگتن شده بود، صبح نهم اسفند، آمریکا و رژیم صهیونیستی همانند دوره گذشته بدون توجه به مذاکرات، به خاک ایران تجاوز و به چندین نقطه در شهرهای مختلف کشورمان و از جمله تهران حمله کردند. عملیات‌ «وعده صادق ۴» برای مقابله با حملات نیروهای صهیونیستی آمریکایی آغاز شده و تا شکست دشمنان استمرار خواهد داشت.


سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: حمله آمریکا و اسرائیل به ایران / خسارات جنگ / برج آزادی / موج انفجار