نورنیوز https://nournews.ir/n/300855
کد خبر: 300855
21 اسفند 1404

بسیاری از مردم و بسیجیان برای حضور در ایست‌های بازرسی داوطلب شدند


در پی حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به برخی ایست های بازرسی، گروه‌های زیادی از مردم و بسیجیان برای حضور در ایست‌های بازرسی، داوطلب شدند.

نورنیوز-گروه سیاسی: در پی حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به برخی ایست های بازرسی، گروه‌های زیادی از مردم و بسیجیان برای حضور در ایست‌های بازرسی، داوطلب شدند.یک مقام مسئول در سازمان بسیج با اشاره به موج گسترده مراجعات مردمی گفت: مردم غیرتمند و انقلابی نگران نباشند؛ روند سازماندهی در ایست‌های بازرسی نیازمند آموزش‌های اولیه‌ای است که ان‌شاءالله برای داوطلبان جدید در روزهای آینده تدارک دیده خواهد شد.وی افزود: بسیجیان پرشماری بلافاصله پس از شنیدن خبر حمله تروریستی مراجعه کردند که به‌تدریج و بر اساس نیاز، در محل‌های مورد نیاز سازماندهی و مستقر خواهند شد.

این مقام مسئول همچنین از تغییراتی در آرایش خیابانی ایست‌های بازرسی خبر داد و تصریح کرد: علیرغم طراحی دشمن برای ناامن کردن محلات، ایست‌های بازرسی فعال‌تر از گذشته در حال انجام مأموریت هستند.وی تصریح کرد: سازوکار جدید ایست و بازرسی‌ها با تسلط بر سناریوی احتمالی دشمن پیاده‌سازی شده و با طراحی دقیق و فرماندهی منسجم ادامه دارد.این مقام مسوول در خصوص ناکامی متجاوزان نیز گفت: به دلیل رعایت دقیق پروتکل‌های امنیتی و هوشیاری نیروها، اقدامات تروریستی دشمن با شکست مواجه شده و بخش قابل توجهی از حملات آنها به خطا رفته و به اهداف مدنظرشان اصابت نکرده است.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / حملات پهپادی / ایست های بازرسی