نورنیوز https://nournews.ir/n/300763
کد خبر: 300763
20 اسفند 1404

شهادت ۴۶۸ نفر از شهروندان تهرانی در حملات صهیونی - آمریکایی


رئیس اورژانس استان تهران از شهادت 468 نفر از شهروندان تهران در حملات صهیونی آمریکایی خبر داد.

نورنیوز-گروه سیاسی:محمداسماعیل توکلی اظهار کرد: روز دوم جنگِ آمریکایی-صهیونیستی بود که ساختمان ستاد مرکزی اورژانس استان تهران، به دلیل حجم بالای حملات در مناطق مجاور، دچار آسیب‌های بسیار جدی و عملاً از چرخه خدمت‌رسانی خارج شد‌. در این ایام، همکاران من در صحنه‌های عملیات به بیش از 4300 مصدوم و مجروح خدمات درمانی ارائه کردند که منجر به انتقال 3400 مجروح به مراکز درمانی شد. اما متأسفانه در یازده روز گذشته، شهادت بیش از 468 نفر از هموطنان در استان تهران، داغی سنگین بر دل‌های ما نشاند.

رئیس اورژانس استان تهران افزود: در جریان این رویدادها، بیش از 50 تن از همکاران ما مجروح شدند و یکی از نیروهای عزیز اورژانس به درجه رفیع شهادت نائل آمد. همچنین 18 دستگاه آمبولانس از چرخه عملیات خارج شدند که سه دستگاه از آن‌ها مورد اصابت مستقیم قرار گرفته بودند. افزون بر این، 21 پایگاه اورژانس نیز به‌طور کامل از مدار خدمت‌رسانی خارج شدند.

وی عنوان کرد: اگر تا امروز خدمتی از سوی اورژانس انجام شده، بیش از 90 درصد آن به مردم بی‌دفاع، شهروندان و هم‌استانی‌های عزیزمان اختصاص داشته است.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ایران / جنگ / شهادت / حملات / امریکایی / شهروند تهرانی / صهیونی