نورنیوز https://nournews.ir/n/300594
کد خبر: 300594
20 اسفند 1404

۱۳ نظامی آمریکایی در ۲۹۱ عملیات مقاومت اسلامی عراق کشته شدند


مقاومت اسلامی عراق در بیانیه‌ای از انجام 291 عملیات در 12 روز گذشته و کشته شدن 13 نظامی آمریکایی خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: مقاومت اسلامی عراق در این بیانیه اعلام کرد که این روزها، قدرت‌های زورگوی شرور برای خاموش کردن شعله عزت آزادگان و کرامت کشورها هجوم آورده‌اند تا از این طریق برای فساد در زمین از طریق تحمیل سلطه خود بر اراده ملت‌های آزاده تلاش کنند.

در این بیانیه آمده است: اما هرگز به این خواسته نخواهند رسید، چرا که صاحبان عزم و اراده استوار و راسخ در میدان در برابر تمامی تلاش‌های استکبار جهانی سر خم نکرده و نخواهند کرد.

این بیانیه می‌افزاید: دشمن صهیونیستی و آمریکایی به تلاش و التماس برای وارد کردن هم پیمانان خود در جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران ادامه می‌دهند.

مقاومت اسلامی عراق در پایان این بیانیه افزود: هر کشوری که در این جنگ مشارکت کند، دشمن ملت‌ها و مقدسات ما به شمار می‌رود و نیروها و منافع آن در عراق و منطقه، به منظور مجازات به خاطر این مشارکت، هدف مشروع برای حمله قرار می‌گیرند.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

تحلیلگران معتقدند این اقدام نشان داد که آمریکا در عمل پایبندی لازم به اصول گفت‌ وگو، اعتمادسازی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات ندارد و همچنان از گزینه نظامی به‌عنوان ابزار فشار سیاسی بهره می‌گیرد.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: عراق / بیانیه / کشته / نظامی آمریکایی / عملیات مقاومت اسلامی عراق