نورنیوز https://nournews.ir/n/300061
کد خبر: 300061
18 اسفند 1404

ترافیک سنگین در کندوان و هراز


رییس پلیس راه مازندران با اعلام این که به خاطر تداوم بارش برف در جاده‌های کوهستانی استان تردد در این مناطق فقط با زنجیر چرخ امکان‌پذیر است، گفت: در حال حاضر ترافیک در بخش هایی از محورهای هراز و کندوان سنگین است.

نورنیوز-گروه اجتماعی:سرهنگ هادی عبادی روز دوشنبه در گفت و گویی افزود: در حال حاضر در محور هراز مسیر جنوب به شمال در محدوده سه‌راهی چلاو ترافیک نیمه‌سنگین گزارش شده است.

وی با اظهار این که در محور کندوان حد فاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه و انارک تا هزار چم سنگین است، ادامه داد: در حال حاضر هیچ محدودیتی برای راه‌های استان در دستور کار نیست و به محض ضرورت ایجاد محدودیت اطلاع‌رسانی خواهد شد.

رییس پلیس راه مازندران با بیان این که بارش باران و برف که از دیروز یکشنبه در مناطق مختلف مازندران شروع شد، همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: با توجه به شرایط لغزندگی جادهای کوهستانی ، داشتن زنجیر چرخ الزامی است.

عبادی خاطر نشان کرد: مه گرفتگی در محورهای مازندران نیز مشاهده می شود که نیاز به احتیاط بیشتر رانندگان در رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی است.

براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه های پیش یابی هواشناسی، شرایط جوی مازندران طی امروز دوشنبه با بارش‌ متناوب‌ باران در ارتفاعات مه آلود گاهی با بارش برف، روز سه‌شنبه حاکمیت توده‌ هوای‌ سرد همراه با بارش‌ پراکنده باران، در میان‌بند و ارتفاعات با بارش‌ پراکنده‌ برف و روز چهارشنبه نیز صاف تا نیمه‌ ابری و در بعدازظهر و شب با افزایش ابر و در غرب استان با احتمال بارش پراکنده باران پیش بینی شده است.

شرایط جوی مازندران در روزهای پنجشنبه و جمعه صاف تا نیمه‌ابری گاهی با افزایش ابر، روز شنبه آینده نیمه‌ ابری در بعدازظهر و شب ابری در نیمه غربی استان با بارش پراکنده باران و در ارتفاعات نیمه غربی با بارش برف همراه خواهد بود.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: ترافیک / بارش برف / ترافیک سنگین / کندوان / هراز / زنجیر چرخ