نورنیوز https://nournews.ir/n/279803
کد خبر: 279803
14 اسفند 1404

فتوای رئیس اتحادیه علمای محاذ پاکستان بر انتقام خون رهبر معظم


رئیس اتحادیه علمای محاذ پاکستان در فتوایی گرفتن انتقام خون آیت‌الله خامنه‌ای بر همه امت اسلامی را واجب دانست.

نورنیوز-گروه بین الملل:شیخ الحدیث مفتی محمد داود در گفت‌وگو ویدیویی در واکنش به خبر شهادت امام خامنه‌ای گفت: آمریکا و هم‌پیمانانش به‌ویژه اسرائیل در داخل ایران رهبر معظم، حضرت آیت‌الله علی خامنه‌ای و برخی از نزدیکان و خانواده ایشان را به شهادت رسانده‌اند. این تنها شهادت یک رهبر بزرگ نیست، بلکه ضربه‌ای بر تمام امت مسلمان است.

وی تاکید کرد: پاسخ به این اقدام باید از سوی تمام امت اسلامی داده شود، زیرا بدترین و خبیث‌ترین دشمن، بزرگ‌ترین و برجسته‌ترین شخصیت را هدف قرار داده است. گرفتن انتقام و پاسخ به این اقدام بر همه امت اسلامی واجب است.

مفتی محمد داود گفت: درخواست می‌شود که تا جایی که می‌توانید چه از نظر مالی و چه از نظر جانی طبق توان و امکانات خود، در کنار برادران جمهوری اسلامی ایران بایستید. مسلمانان همچون یک پیکر واحد هستند. ایران هرگز به یمن، شام، لبنان یا دیگر کشورهای اسلامی حمله نکرده است، بلکه در جاهایی اقدام کرده که از آنجا به آن حمله شده است.

رئیس اتحادیه علمای محاذ پاکستان با ذکر یک مثال توضیح داد: مثال آن مانند این است که در خانه شما آرامش برقرار است، اما ماری در خانه وجود دارد که به فرزندان و خانواده شما آسیب می‌رساند، در چنین حالتی ابتدا از دیگران درخواست می‌کنید که آن را از بین ببرند و اگر چنین نشد، خودتان اقدام می‌کنید. بنابراین وقتی از داخل کشورهای اسلامی علیه ایران اقداماتی صورت می‌گیرد، وظیفه ایران است که پاسخ دهد.

وی در پایان گفت: از تمام امت مسلمان درخواست می‌شود که در کنار ایران بایستند و هیچ کشوری اجازه ندهد سرزمینش علیه کشور ایران استفاده شود. هر کشوری که اجازه دهد از خاکش علیه ایران استفاده شود، ایران حق پاسخ‌گویی و اقدام متقابل را خواهد داشت.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: پاکستان / امت اسلامی / انتقام خون امام خامنه‌ای / رئیس اتحادیه علمای محاذ پاکستان / فتوای