نورنیوز https://nournews.ir/n/279370
کد خبر: 279370
13 اسفند 1404

مرتس: جنگ علیه ایران به اقتصادهای ما آسیب می‌زند


فریدریش مرتس صدراعظم آلمان گفت که جنگ علیه ایران به «اقتصادهای ما» آسیب می‌زند و ابراز امیدواری کرد که حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی در اسرع وقت به پایان برسد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از خبرگزاری د.پ.آ آلمان، مرتس که به آمریکا سفر کرده است، سه‌شنبه شب در دیدار با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید اظهار کرد: این (جنگ علیه ایران) به اقتصادهای ما آسیب می‌زند.

وی با اشاره به بالا رفتن قیمت نفت و گاز در پی این جنگ و خسارتی که به اقتصاد کشورها وارد می‌کند، افزود: به همین دلیل است که همه ما امیدواریم که این جنگ در اسرع وقت به پایان برسد.

با این حال، وی از جنگ‌افروزی آمریکا و رژیم صهیونیستی حمایت کرد.

مرتس شنبه شب گفت که برلین در حملات آمریکا و اسرائیل علیه ایران مشارکت نکرده است.

از سوی دیگر، یوهان وادفول وزیر خارجه آلمان دوشنبه در گفت‌وگو با رادیوی دولتی «دویچلندفونک» اظهار کرد: آلمان قصد ورود به درگیری نظامی علیه ایران را ندارد.

با این حال، وی تصریح کرد در صورتی که پایگاه‌های چندملیتی محل استقرار نیروهای آلمانی هدف حمله قرار گیرند، سربازان بوندسوهر (نیروهای مسلح آلمان) ممکن است از خود دفاع کنند


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / ترامپ / کاخ سفید / حملات آمریکا / جنگ علیه ایران