نورنیوز https://nournews.ir/n/279351
کد خبر: 279351
13 اسفند 1404

مکارم شیرازی: دشمنان به التماس خواهند افتاد


مرجع عظام تقلید گفت: دشمن همان‌گونه که در زمان انقلاب در محاسبه‌های خود اشتباه کرد و در نهایت به التماس افتاد، امروز نیز از کار خود پشیمان خواهد شد.

نورنیوز- گروه سیاسی: آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید عصر امروز سه شنبه ۱۲ اسفندماه در ویدیوئی با اشاره به توطئه‌های دشمنان در بدو پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: در آن زمان که نه نیروی انتظامی و نه ارتش داشتیم، دشمن احساس کرد وقت ضربه نهایی است و با تحریک عراقی‌ها، تصور می‌کرد ایرانی‌ها ناتوان هستند و کاری نمی‌توانند بکنند.

وی با نقل خاطره‌ای از غرور افسران بعثی در خرمشهر افزود: یکی از آن افسران می‌گفت فردا تهران هستیم، اما آن فردا تبدیل به هشت سال شد و نتوانستند در این مدت کاری کنند و عاقبت شکست خوردند و با التماس و خواهش خواستار پذیرش آتش‌بس شدند.

آیت‌الله مکارم شیرازی با مقایسه شرایط فعلی با دوران جنگ تحمیلی تصریح کرد: برادران و خواهران عزیز بدانند اکنون در شرایطی قرار داریم که خیلی بهتر از آن زمان است و رزمندگان ما مرتب دارند دشمن را می‌کوبند، بنابراین باید روح و قلب‌شان آرام باشد و بدانند به یاری امام زمان (عج) پیروز هستیم.

وی با تاکید بر توانمندی نیروهای مسلح تأکید کرد: در شرایطی که این همه قوت و قدرت در ارتش، سپاه و نیروهای انتظامی ما است، هیچ نگرانی از آینده نداریم و مطمئن هستیم که دشمن را در هم می‌کوبند و همان‌طور که رهبر شهید انقلاب فرمودند، دشمن واقعا از کارش پشیمان می‌شود.

این مرجع تقلید در پایان خاطرنشان کرد: بنده به سهم خود مرتب دعا می‌کنم و باید دعا کرد، ولی در عین حال نیروها و قدرت‌های ما نیز در میدان باید کار خودشان را بکنند.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: حمله آمریکا و اسرائیل به ایران / انقلاب / مکارم شیرازی