نورنیوز https://nournews.ir/n/279007
کد خبر: 279007
11 اسفند 1404

گفت‌وگوی تلفنی پوتین و بن‌سلمان درباره پیامدهای تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران


کرملین گزارش داد: ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در چهارمین تماس تلفنی خود با سران کشورهای منطقه با محمد بن سلمان آل سعود ولیعهد و رئیس شورای وزیران عربستان سعودی به صورت تلفنی گفت‌ وگو کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش  تارنمای ریاست‌جمهوری روسیه،‌ در این گفت وگوی تلفنی درباره اوضاع رو به وخامت در خاورمیانه در نتیجه تجاوز مسلحانه آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران به تفصیل گفت‌وگو شد.

پوتین و بن‌سلمان در این تماس تلفنی نگرانی جدی خود را در مورد خطرات واقعی تشدید منطقه درگیری که تاکنون چندین کشور عربی را تحت تأثیر قرار داده و مملو از پیامدهای فاجعه‌بار است، ابراز کردند.

رئیس‌جمهور روسیه بر لزوم حل و فصل فوری وضعیت بسیار خطرناک کنونی از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک تأکید کرد.

ولیعهد عربستان نیز نیز ابراز عقیده کرد که طرف روسی با توجه به روابط دوستانه خود با ایران و کشورهای خلیج فارس، می‌تواند این روزها نقش مثبت و ثبات‌بخشی ایفا کند.

 


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / اسرائیل / جنگ / پوتین / بن سلمان