نورنیوز https://nournews.ir/n/278949
کد خبر: 278949
11 اسفند 1404
فردا؛

پیکر ۱۱ شهید در توکهور وهشتبندی تشییع می‌شود


بخشدار توکهور وهشتبندی گفت: پیکر پاک 11 شهید مظلوم جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم غاصب اسرائیل در توکهور وهشتبندی بر دستان مردم انقلابی تشییع و خاکسپاری می شوند.

نورنیوز- گروه سیاسی: حیدر غریب زاده در این رابطه اظهار کرد: از ابتدای جنگ تحمیلی آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب صهیونیستی یازده نفر از اهالی منطقه توکهور وهشتبندی در جریان حمله به مدرسه شجره طیبه میناب و سایر مناطق جنگی استان به شهادت رسیده اند.

وی با تسلیت این ضایعه به خانواده های داغدار و معظم شهدا خاطرنشان کرد: در جریان جنگ تحمیلی اخیر یازده نفر از اهالی منطقه توکهور وهشتبندی شامل هشت دانش آموز، یک معلم، یک ولی دانش اموز، یک کادر درمان و یک پاسدار به دست استکبار جهانی به شهادت رسیده اند.

غریب زاده تصریح کرد: مراسم تشییع پیکر یازده شهید جنگ تحمیلی ساعت ۱۰:۳۰ دقیقه فردا سه شنبه در منطقه توکهور وهشتبندی برگزار می شود.

بخشدار توکهور وهشتبندی تصریح کرد: پیکر پاک شهدا ابتدا در روستای چاه غربال تشییع و سپس در مسجد محمد رسول الله این روستا اقامه نماز و بعد از آن برای خاکسپاری به زادگاهشان در روستاهای سرنی، توکهور و شهر هشتبندی بدرقه می شوند.


منبع: مهر
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: حمله آمریکا و اسرائیل به ایران / تشییع شهدا / توکهور وهشتبندی / شهدای توکهور وهشتبندی