نورنیوز https://nournews.ir/n/278872
کد خبر: 278872
11 اسفند 1404

وجه بلیت سفرهای لغو شده جاده‌ای به صورت کامل بازگردانده می‌شود


معاون حمل و نقل سازمان راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای گفت: در پی حملات ددمنشانه دشمنان به کشور و به منظور رفاه حال هموطنان، وجوه دریافتی بلیت مسافران در حوزه حمل و نقل جاده‌ای به صورت کامل بازگردانده می‌شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی:از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، مهدی خضری افزود: بر مبنای منشور حقوق مسافر، وجه بلیت سفرهای جاده‌ای لغو شده به مسافران مسترد می‌شود و شرکت‌های حمل و نقل جاده‌ای ملزم هستند در خصوص استرداد مبلغ بلیت مسافران این بخش در اسرع وقت اقدام لازم را انجام‌ دهند.

وی خاطرنشان کرد: هموطنانی که به صورت حضوری بلیت خود را تهیه کرده‌اند می‌توانند به دفاتر شرکت‌های حمل و نقل مراجعه کنند، همچنین آن دسته از هموطنانی که به صورت اینترنتی بلیت تهیه کرده‌اند، می‌توانند از طریق سکوهای برخط فروش بلیت نسبت به استرداد وجه خود اقدام کنند.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: شهید رهبر / حمل و نقل جاده‌ای / حملات ددمنشانه / معاون حمل و نقل / سازمان راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای