وزیر خارجه عمان پس از دیدار با معاون رئیسجمهور آمریکا، از پیشرفت مذاکرات میان واشنگتن و ایران و امکان رسیدن به توافق در روزهای آینده خبر داد.
نورنیوز-گروه بین الملل: بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر خارجه عمان در دیدار با جیدی ونس، معاون رئیسجمهور آمریکا جزئیات مذاکرات واشنگتن و تهران و پیشرفتهای حاصلشده تا کنون را ارائه کرد.
وی در این دیدار با اشاره به اهمیت ادامه روند مذاکرات، گفت: «انتظار دارم در روزهای آینده پیشرفتهای بیشتری بهدست آید و صلح در دسترس قرار گرفته است».
منابع خبری «العربیه» نیز گزارش دادند که این دیدار «بهطور کلی مثبت و سازنده» بوده و زمینههای همکاری و هماهنگی بیشتر در مسائل منطقهای را فراهم کرده است.
در همین راستا، وزارت خارجه عمان نیز اعلام کرد که وزیر خارجه این کشور در تماس با همتایان خود در کشورهای حوزه خلیج فارس اعلام کرده است که گفتوگوهای میان آمریکا و ایران به پیشرفتی مهم و بیسابقه دست یافته است.
این وزارتخانه همچنین تأکید کرد روند رو به جلو در مذاکرات واشنگتن و تهران، پایه و ستون اصلی برای دستیابی به توافق مورد نظر به شمار میرود