نورنیوز https://nournews.ir/n/278320
کد خبر: 278320
8 اسفند 1404

جزییات تازه ترین اظهار نظر ترامپ پس از مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو +فیلم


رئیس‌جمهور آمریکا در تازه‌ترین اظهارات خود درباره ایران، ضمن تأکید بر مخالفت با دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای، از احتمال ادامه مذاکرات و تمایلش برای دستیابی به توافق سخن گفت.

نورنیوز-گروه بین الملل: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا در جمع خبرنگاران، اعلام کرد که هنوز تصمیم نهایی خود را درباره ایران اتخاذ نکرده است.

ترامپ با تأکید بر موضع واشنگتن اظهار داشت که ایران نمی‌تواند به سلاح هسته‌ای دست یابد.

وی در عین حال تصریح کرد که از عملکرد ایران رضایت ندارد، اما انتظار می‌رود گفت‌وگوهای بیشتری میان طرفین انجام شود.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین اعلام کرد که خواهان دستیابی به توافق با ایران است و ترجیح می‌دهد مسائل از مسیر توافق و مذاکره حل‌وفصل شود.

ترامپ: شاید کوبا را تصرف کنیم! 

رئیس جمهور آمریکا از احتمال تجاوز نظامی به کوبا و اشغال این کشور خبر داد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا جمعه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما می‌توانیم خیلی راحت بعد از سال‌های بسیار زیاد، کوبا را به تصرف دوستانه درآوریم.

او در ادامه افزود که کوبا در «مشکل بزرگی» گرفتار است.

رئیس جمهور آمریکا افزود که مارکو روبیو، وزیر خارجه این کشور به شدت سرگرم رسیدگی به امور کوباست. کوبایی‌ها پول ، نفت وغذا ندارند. انها کمک ما را می‌خواهند.

ترامپ ادامه داد: اتفاق بسیار مثبتی می‌تواند رخ دهد.

دونالد ترامپ، در 29 ژانویه تعرفه‌های وارداتی را بر هر کشوری که به کوبا نفت ارائه می‌داد، اعمال کرد.


جهت مشاهده ویدئو، بارکد بالا را اسکن کنید.

سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / آمریکا / ترامپ / توافق / حمله نظامی / سلاح هسته ای / روبیو / مذاکرات ژنو