نورنیوز https://nournews.ir/n/278170
کد خبر: 278170
8 اسفند 1404

وزیر خارجه عمان با معاون ترامپ در واشنگتن دیدار کرد


بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان، امروز در واشنگتن با جی‌دی ونس معاون ترامپ و دیگر مقامات آمریکایی درباره ایران دیدار می‌کند. این دیدار در چارچوب تلاش‌ها برای جلوگیری از وقوع جنگ آمریکا علیه ایران و پس از پیشرفت قابل‌توجه مذاکرات غیرمستقیم تهران و واشنگتن انجام می‌شود.

نورنیوز-گروه بین الملل: رسانه آمریکایی با ارائه جزئیاتی نوشته «بدرالبوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان امروز در واشنگتن با مقامات ارشد دولت «دونالد ترامپ» درباره ایران رایزنی می‌کند. «بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان قرار است امروز (جمعه) در سفر به واشنگتن با «جی‌دی ونس» معاون «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و دیگر مقامات این کشور دیدار می‌کند.

شبکه ام‌اس‌ان‌بی‌سی آمریکا با انتشار این خبر نوشته این سفر در چارچوب تلاش‌ها برای جلوگیری از وقوع جنگ آمریکا علیه ایران انجام می‌شود.
بدر البوسعیدی پس از میانجیگری ۳ دور مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا راهی واشنگتن شده است.
دور سوم این مذاکرات روز گذشته در ژنو برگزار شد و به گفته طرف‌های مذاکرات، قرار است دور چهارم حدود یک هفته دیگر در وین برگزار شود.
وزیر امور خارجه عمان درباره مذاکرات روز روز گذشته گفته بود: امروز را پس از دستیابی به پیشرفت قابل‌توجه در مذاکرات میان ایالات متحده و ایران به پایان رساندیم. پس از رایزنی در پایتخت‌های مربوطه، به‌زودی گفت‌وگوها را از سر خواهیم گرفت.
او هم‌چنین گفت که مذاکرات در سطح فنی هفته آینده در وین برگزار خواهد شد.
ترامپ با وجود این که اعلام کرده برای حل‌وفصل این مسئله دیپلماسی با ایران را ترجیح می‌دهد، ۲ ناوگروه و جنگ‌افزارهای اضافی را به آب‌ها و پایگاه‌های نظامی نزدیک ایران ارسال کرده و تهدید کرده است در صورت نبود یک توافق، واشنگتن دست به اقدام نظامی خواهد زد.
دیدار البوسعیدی با معاون ترامپ در حالی انجام می‌شود که ونس روز گذشته در گفت‌وگو با روزنامه واشنگتن‌پست گفت که نمی‌داند رئیس‌جمهور آمریکا چه تصمیمی در قبال ایران خواهد گرفت.
او مدعی شد که گزینه‌های موجود شامل اقدام نظامی برای «اطمینان یافتن از این که ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند» و  حل‌وفصل این مسئله از طریق روش‌های «دیپلماتیک» است.
ونس درباره تحلیل برخی رسانه‌ها مبنی بر احتمال درگیری طولانی‌مدت در خاورمیانه عنوان کرد: قرار نیست سال‌ها در یک جنگ خاورمیانه‌ای بدون چشم‌انداز پایان درگیری باشیم - امکان ندارد که چنین اتفاقی بیفتد.»
معاون رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه تاکید کرد که همچنان خود را «منتقد مداخلات نظامی خارجی» می‌داند-توصیفی که به باور او همچنان درباره ترامپ نیز صدق می‌کند.
او در ادامه بیان کرد: ««فکر می‌کنم همه ما گزینه دیپلماتیک را ترجیح می‌دهیم اما واقعا بستگی دارد به اینکه ایرانی‌ها چه می‌کنند و چه می‌گویند.»


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / آمریکا / دیپلماسی / خاورمیانه / عمان