نورنیوز https://nournews.ir/n/277975
کد خبر: 277975
7 اسفند 1404

بیانیه ۳۵۳ فعال و پژوهشگر: «نه به جنگ و تجاوز علیه ایران»


353 پژوهشگر، فعال مدنی و سیاسی با امضای بیانیه‌ای تحت عنوان «نه به جنگ و تجاوز علیه ایران»، از مردم دعوت کردند صدای خود را علیه هرگونه جنگ و تهدید بلند کنند. آن‌ها تاکید کردند علاج واقعی مشکلات، تغییرات درون‌زای کارساز و توسعه‌آفرین در ایران است.

نورنیوز- گروه سیاسی: جمعی از ۳۵۳ پژوهشگر، فعال مدنی و سیاسی و دغدغه‌مندان ایران با انتشار بیانیه‌ای تحت عنوان «نه به جنگ و تجاوز علیه ایران» به سیاست‌های جنگ‌افروزانه و تهدیدآمیز واکنش نشان دادند. این بیانیه، که از طیف وسیعی از گرایش‌های سیاسی و اجتماعی پشتیبانی می‌شود، از عموم شهروندان نیز دعوت می‌کند با امضای کارزار آنلاین https://www.karzar.net/290734مخالفت خود را با جنگ و تجاوز اعلام کنند.

متن کامل این بیانیهٔ کوتاه به این شرح است:

«نه به جنگ و تجاوز علیه ایران

خشونت و جنگ بزرگ‌ترین شُرور سیاست‌اند. جنگ آدم می‌کشد، ویران می‌کند، به عزا می‌نشاند، زیرساخت‌ها را نابود می‌کند، فقیر می‌کند، بی‌گناهان را قربانی می‌کند، خشونت می‌پرورد، مسائل و بحران‌ها را تشدید می‌کند و ظرفیت حل‌شان را می‌کاهد و افق توسعه، دموکراسی، عدالت و بهروزی در ایران را تیره می‌کند. هدف نتانیاهو و دیگر جنگ‌طلبان واشنگتن از جنگ‌افروزی و تحریم و تهدید به وضوح کلنگی‌کردن ایران ما است. داغ ِ جانکاهِ جان‌باختگان دی‌ماه ۱۴۰۴ و هیچ دلیل دیگری جنگ و داغدار کردن تعداد بیشتری از هم‌وطنان و ویرانی ایران در هر حدی را موجه نمی‌کند.

ما، جمعی از دغدغه‌مندان ایران، با همهٔ تکثر مواضع سیاسی‌مان، بدون لکنت و اما و اگر، ضد تجاوز به ایرانیم و معتقدیم علاج، ولو دشوار، در وطن و تغییرات درون‌زای کارساز و توسعه‌آفرین و افق‌گشا است و با صدای بلند باید به مسیر ویرانگر جنگ نه گفت. ما در برابر هر تجاوزی به ایران، پشتیبان کشورمان خواهیم بود. از هم‌وطنان‌ عزیزمان و صاحبان آبرو و نفوذ و تاثیر هم دعوت می‌کنیم صدایشان علیه تجاوز و جنگ را بلندتر کنند.

امضا:

جمعی از پژوهشگران، فعالان مدنی و سیاسی و دغدغه‌مندان ایران»

پژوهشگران
 


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: مذاکرات ایران و امریکا / نه_به_جنگ / پژوهشگران_ایران / بیانیه_صلح / جنگ_آفرینی / صلح_برای_ایران / فعالان_مدنی