نورنیوز https://nournews.ir/n/277847
کد خبر: 277847
6 اسفند 1404

پزشکیان: همراهی دولت و بخش خصوصی کلید شکوفایی اقتصادی است


«مسعود پزشکیان» رئیس جمهور در قالب سفرهای استانی بعدازظهر چهارشنبه به مازندران سفر و در دیدار با فعالان اقتصادی گفت: همراهی دولت و بخش خصوصی کلید شکوفایی اقتصادی است.

نورنیوز-گروه سیاسی: بیستمین سفر استانی رئیس جمهور بعد از ظهر امروز چهارشنبه به استان مازندران انجام شد. این سفر دو روزه بوده و قرار است طی این دو روز پروژه‌های عمرانی و خدماتی مهمی در این استان به بهره‌برداری برسد.

این پروژه ها مجموعه‌ای از طرح های مهم زیست‌محیطی، درمانی، زیرساختی و اقتصادی استان مازندران است.

همچنین طی این مدت نشست‌هایی با سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی، نخبگان و فرهیختگان حوزه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی استان برگزار خواهد کرد.

جلسه‌ای نیز با محوریت طرح تعالی آموزشی و شورای برنامه‌ریزی استان به ریاست رئیس‌جمهور برگزار می‌شود.

ایران را با باور مشترک بسازیم؛ جامعه پذیرش بانوی استاندار را ندارد

رئیس‌جمهور با تاکید بر این که با باور مشترک می‌توان ایران را ساخت، گفت: زنان می‌توانند تحولات بزرگی در جامعه ایجاد کنند.

 مسعود پزشکیان عصر چهارشنبه در دیدار با بانوان فرهیخته استان مازندران، بر نقش کلیدی زنان در تربیت فرزندان، شکل‌گیری شخصیت و پیشرفت زندگی خانوادگی تأکید کرد و گفت: زنان با تلاش، ایمان و صبر خود مسیر موفقیت را هم برای خانواده و هم برای جامعه هموار می‌کنند

وی با اشاره به خاطرات کودکی و نقش مادر در شکل‌گیری شخصیت انسان گفت: نقش مادر و رفتار او پایه شخصیت انسان را می‌سازد و تأثیر آن تا بزرگسالی باقی می‌ماند.

پزشکیان اضافه کرد: رشد اخلاقی و رفتاری انسان در دوران کودکی شکل می‌گیرد و مادری که با صداقت، سخت‌کوشی و ایمان فرزندان خود را تربیت می‌کند، مسیر موفقیت آن‌ها را هموار می‌کند

وی با بیان تجربه شخصی خود و نقش همسرش در موفقیت‌های زندگی خانوادگی و تحصیلی توضیح داد: همکاری و تلاش مشترک همسر در زندگی باعث شد بتوانیم در رشته تخصصی خود به موفقیت برسیم و همزمان مسئولیت تربیت فرزندان را بر عهده داشته باشیم.

رئیس‌جمهور افزود: زنان می‌توانند با نقش‌آفرینی مسئولانه و رفتار درست، همسران و فرزندان خود را در مسیر صحیح هدایت کنند و این نقش در زندگی خانواده و جامعه بی‌بدیل است

پزشکیان با اشاره به فعالیت‌های علمی و اجتماعی خود و همسرش بیان کرد: با وجود چالش‌ها و مسئولیت‌های خانوادگی، توانستیم به جایگاه‌های بالای علمی و اجتماعی دست پیدا کنیم و این موفقیت‌ها نتیجه تلاش، برنامه‌ریزی و ایمان به مسیر درست بود.

رئیس جمهور تأکید کرد: زنان با اثرگذاری بر تربیت فرزندان، حمایت از همسر و حضور فعال در جامعه می‌توانند تحولات بزرگی ایجاد کنند و جایگاه آن‌ها قابل مقایسه با هیچ عامل دیگری نیست

جامعه پذیرش بانوی استاندار را ندارد

رئیس‌جمهور در ادامه درباره حضور زنان در مدیریت و جامعه توضیح داد: یکی از خانم‌ها برای استانداری معرفی شده بود ولی خودش نیامد و با فشارهایی که وجود داشت، جامعه هنوز آمادگی پذیرش حضور یک زن در این جایگاه را ندارد.

وی افزود: با کسانی که حاضر شدند همکاری می‌کنیم و با قدرت پشتیبانی می‌کنیم، آن‌ها موفق هستند و زنان اگر باور و ایمان لازم را در ذهن خود داشته باشند، می‌توانند مسیر پیشرفت را هموار کنند

مسعود پزشکیان با اشاره به تجربه دوران دانشجویی خود گفت: ما دانشجو بودیم و نسبت به اوضاع جامعه ناراضی بودیم اما هدف‌مان ساختن جامعه بود.

وی ادامه داد: معتقد بودیم مملکت باید توسط خود ایرانیان ساخته شود و بیگانگان نباید در امور داخلی دخالت داشته باشند. دانشگاه محلی بود که در مقابل نفوذ بیگانگان ایستادگی می‌کرد و دانشجو هدفش استقلال کشور و اداره آن توسط مردم خودشان بود

رئیس‌جمهور با اشاره به فشارها و مشکلات بعد از انقلاب اضافه کرد: تلاش‌هایی که انجام شد، با مداخلات خارجی و فشارهای داخلی مواجه شد اما ما باید با همت، همکاری و رعایت شاخص‌های عدالت و شایستگی، زمینه را برای ساخت کشور فراهم کنیم.

وی تأکید کرد: امید به آینده در ذهن ما شکل می‌گیرد و تنها با باور مشترک و تلاش گروهی می‌توان مملکت را ساخت. مسعود پزشکیان گفت: ما برای مملکت جان و مال خود را می‌دهیم و معتقدیم دست به دست هم دهیم، این کشور را با قدرت و استقلال خواهیم ساخت

رئیس‌جمهور در پایان با یادآوری آموزه‌های دینی و قرآن افزود: عمل صالح چه زن باشد چه مرد، پاداش و زندگی پاک به همراه دارد و زنان به عنوان رکن خانواده پایه‌های حیات طیب هستند و نقش آن‌ها در شکل‌دهی جامعه و تربیت نسل‌های آینده غیرقابل انکار است

 افتتاح بزرگ‌ترین کارخانه تولید روغن شمال کشور در مازندران

بزرگ‌ترین کارخانه تولید روغن شمال کشور در مازندران با ظرفیت ۳۰۰ هزار تن با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.

 همزمان با سفر رئیس‌جمهور به مازندران، کارخانه استحصال روغن از دانه‌های سویا و دیگر دانه‌های روغنی عصر چهارشنبه در بندر امیرآباد به بهره‌برداری رسید.

این پروژه با سرمایه‌گذاری بیش از ۳ هزار میلیارد تومان، گامی مهم در افزایش تولید داخلی و خودکفایی در تامین روغن کشور محسوب می‌شود.

طرح احداث کارخانه استحصال روغن در بندر امیرآباد مازندران، با هدف تقویت زنجیره تأمین روغن نباتی و افزایش ظرفیت تولید داخلی، افتتاح شد. این پروژه صنعتی که بزرگ‌ترین واحد تولید روغن در شمال کشور به شمار می‌رود، دارای ظرفیت سالانه بیش از ۳۰۰ هزار تن است.

بر اساس اسناد سرمایه‌گذاری دو هزار و ۳۹۹ میلیارد ریال برای اجرای اولیه این طرح هزینه شده و ارزش روز سرمایه‌گذاری انجام شده به حدود ۳۲ هزار میلیارد ریال می‌رسد.

کارخانه مذکور در زمینی به مساحت ۵۰ هزار متر مربع راه‌اندازی شده و با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، امکان فرآوری انواع دانه‌های روغنی و تولید روغن خام را فراهم می‌کند.

مسعود پزشکیان رییس جمهور در مراسم افتتاح این کارخانه بر اهمیت توسعه صنایع تبدیلی و خودکفایی در تولید کالاهای اساسی تأکید کرد و این پروژه را نمونه‌ای موفق از سرمایه‌گذاری صنعتی در شمال کشور معرفی کرد.

۴۰۰۰ مگاوات پنل خورشیدی وارد مدار شد؛ گذر از بحران انرژی

 مسعود پزشکیان عصر چهارشنبه در مراسم افتتاح طرح‌های صنعت برق استان اعلام کرد: با تلاش دولت، استانداران و کارشناسان، مشکلات کسری برق و گاز مدیریت شده و کارخانه‌ها می‌توانند بدون محدودیت فعالیت کنند.

وی گفت: ما وقتی دولت را تحویل گرفتیم نزدیک ۲۰ هزار مگاوات کسری انرژی داشتیم و بارش‌ها هم ناکافی بود، بنابراین بخش قابل توجهی از برق آبی قابل بهره‌برداری نبود.

وی ادامه داد: با تلاش مدیران، استانداران و کارشناسان، بیش از ۵ هزار مگاوات برق جدید وارد شبکه شد

، پنل‌های خورشیدی بالای ۴ هزار مگاوات به مدار آمد و نیروگاه‌های سیکل ترکیبی و دیگر نیروگاه‌ها اصلاح و بهره‌برداری شدند. همچنین در مصرف برق بیش از ۴ هزار مگاوات صرفه‌جویی ایجاد شد.

رئیس جمهور با اشاره به کنترل فعالیت ماینرهای غیرمجاز گفت: تا کنون بیش از ۲ هزار مگاوات از این تجهیزات جمع‌آوری یا مسدود شده و روند مدیریت هزینه و اصلاح مقررات به خوبی اجرا شده است.

وی افزود: با این اقدامات، امسال نسبت به سال گذشته قطعی برق و گاز کاهش قابل توجهی داشته و کارخانه‌ها قادرند دو یا سه شیفت فعالیت کنند. همچنین قول داده شده تا خرداد ماه ظرفیت پنل‌های خورشیدی به ۱۱ هزار مگاوات برسد و نیروگاه‌ها نیز به مدار کامل وارد شوند تا کسری انرژی جبران شود.

رئیس جمهور در پایان تأکید کرد: اصلاح مصرف انرژی در بخش لوازم خانگی، کولرها و لامپ‌ها نیز ادامه دارد و اکنون با مدیریت مناسب، کارخانه‌ها دیگر نیازی به محدودیت گاز و برق نخواهند داشت.

افتتاح ۲۱ پروژه بخش سلامت با ۱۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار در مازندران

۲۱ پروژه‌ بخش سلامت با بیش از هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار و سرمایه‌گذاری با حضور رئیس جمهور در مازندران افتتاح شد.

  با حضور رئیس جمهور و مسئولان استانی، مجموعه‌ای از پروژه‌های بهداشت و درمان استان مازندران با ارزش ۱۸۴۰ میلیارد تومان عصر چهارشنبه افتتاح شد.

صادق رضایی‌ رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران عصر چهارشنبه در این مراسم با اعلام جزئیات پروژه‌های افتتاح‌شده گفت: ۲۱ پروژه در دانشگاه علوم پزشکی مازندران به ارزش ۱۳۸۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید که مهمترین آن‌ها شامل دستگاه ست اسکن بیمارستان امام خمینی ساری برای تشخیص سرطان، بیماری‌های قلبی و مغز و اعصاب است.

وی ادامه داد: مجموعه ورزش‌های آبی دانشگاه علوم پزشکی مازندران شامل استخر و تجهیزات استاندارد برای دانشجویان، کارکنان و مردم، چهار مرکز سی تی اسکن در شهرستان‌های جویبار، نور، محمودآباد و قائم‌شهر و چهار بخش تخصصی در مراکز درمانی شامل دیالیز، کلینیک و سی سی یو در شهرستان‌های محمودآباد و فریدون‌کنار افتتاح شد. همچنین مرکز جامعه سلامت شهری و روستایی در نور، ساری و نوشهر و دو خانه بهداشت در شهرستان‌های شیرزاد و محمودآباد و چهار مرکز اورژانس ۱۱۵ در شهرستان‌های بهشهر، آمل، چالوس و تنکابن به بهره‌برداری رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز گفت: پروژه‌های این دانشگاه به ارزش ۴۶۰ میلیارد تومان شامل مرکز درمان ناباروری حضرت فاطمه، دانشکده طب ایرانی، فاز اول دانشکده داروسازی، مرکز سلامت روانی اجتماعی سراج و سی تی اسکن بیمارستان آیت‌الله روحانی بابل افتتاح شد که در راستای جوانی جمعیت و ارتقای خدمات سلامت استان انجام شده است.

 پزشکیان: همراهی دولت و بخش خصوصی کلید شکوفایی اقتصادی است

رئیس جمهور با بیان اینکه توسعه کشور با حمایت از تولیدکنندگان و اختیارات استانی ممکن است، گفت: همراهی دولت و بخش خصوصی، کلید تحقق توسعه پایدار و شکوفایی اقتصاد ایران است.

  مسعود پزشکیان عصر چهارشنبه در جلسه‌ای با فعالان اقتصادی مازندران تأکید کرد: توسعه پایدار کشور تنها با حمایت از تولیدکنندگان، صنعتگران و تاجران و با اصلاح اختیارات و مقررات استانی ممکن است.

وی از تلاش‌های مسئولان استان و نمایندگان مجلس قدردانی کرد و بر نقش کلیدی بخش خصوصی در رونق اقتصاد و حفظ ثبات کشور تأکید کرد.

پزشکیان با اشاره به فعالیت‌های اخیر مسئولان استان گفت: افتتاح‌ها و اقدامات انجام شده در این مدت نشان از تلاش و پیگیری مستمر مسئولان دارد و حضور فعالان اقتصادی ستون اصلی توسعه و رونق جامعه است و با تلاش آن‌ها زندگی مردم بهبود می‌یابد.

وی به تجربه‌های گذشته در مدیریت اقتصادی اشاره کرد و توضیح داد: در گذشته بسیاری از نارسایی‌های مدیریتی با اتکا به منابع دولتی و ارز و اعتبار جبران می‌شد و نیازی به مدیریت توانمند احساس نمی‌شد، اما این روش پایدار نبوده و یکی از عوامل عقب‌ماندگی کشور بوده است.

وی تأکید کرد: اگر بر اصول اعتقادی و مدیریتی صحیح عمل کنیم، کشور در هر شرایطی می‌تواند سرپا بماند و به رونق اقتصادی برسد.

پزشکیان در ادامه با تأکید بر اختیارات استانی گفت: در گام اول، تلاش کردیم تا اختیارات لازم را به استان‌ها و استانداران واگذار کنیم و با همکاری معاونت حقوقی وزارت نیرو و نمایندگان مجلس، محدودیت‌های قانونی را برای تسهیل فعالیت بخش خصوصی اصلاح کنیم.

رئیس جمهور افزود: جایگاه‌های مدیریتی صرفاً برای تسهیل کارها و بهبود روش‌هاست و هدف آن هدایت کشور به سمت توسعه، شکوفایی و عزتمندی است.

وی درباره اصلاح مقررات و قوانین نیز بیان کرد: مقرراتی که توسط خود دولت تدوین شده است اصلاح خواهد شد و مواردی که نیازمند تغییر در قانون است، با همکاری مجلس انجام خواهد شد. همچنین، فعالان اقتصادی با استفاده از اختیارات قانونی خود می‌توانند رونق کسب‌وکار خود را افزایش دهند و همزمان در توسعه کشور نقش مؤثر ایفا کنند.

پزشکیان در پایان خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان، صنعتگران و کسبه با تلاش مستمر خود ستون توسعه کشور هستند و حضور آن‌ها برای ایجاد رشد اقتصادی و حفظ ثبات کشور حیاتی است.

وی افزود: همراهی دولت و بخش خصوصی، کلید تحقق توسعه پایدار و شکوفایی اقتصاد ایران است.

 افتتاح پروژه‌های آب و برق مازندران؛ بهره‌برداری از پل بزرگ گلورد

بهره‌برداری همزمان پروژه‌های بزرگ آب و برق مازندران با دستور رئیس‌جمهور آغاز شد.

  آرش کردی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت نیرو دعصز چهارشنبه در مراسم افتتاح پروژه‌های بزرگ آب و برق غعلام کرد: با دستور رئیس‌جمهور و به برکت صلوات بر محمد و آل محمد، پروژه‌های کلان آب و برق در استان مازندران همزمان افتتاح شد. این پروژه‌ها شامل سد مخزنی گلر، پل فلزی عظیم مشرف به دریاچه سرد و خطوط برق‌رسانی پیشرفته است که وضعیت آب و برق سه شهرستان نکا، بهشهر و گلوگاه را بهبود می‌بخشد و خدمات‌رسانی به بیش از ۶۱۵ هزار نفر را ممکن می‌کند.

وی با اشاره به سد مخزنی گلر افزود: این سد با ارتفاع ۱۰۹ متر و ظرفیت مخزن ۱۱۵ میلیون متر مکعب مشکل آب‌رسانی سه شهرستان نکا، بهشهر و گلوگاه را حل خواهد کرد و بیش از ۶۱۵ هزار نفر از مزایای آن بهره‌مند خواهند شد.

وی افزود: همچنین، پل فلزی عظیم مشرف به دریاچه سرد که توسط شرکت ماشین‌سازی ساخته شده است وضعیت دسترسی ۶۰ روستا را به شکل چشمگیری بهبود می‌بخشد. پروژه‌های برق‌رسانی استان نیز با ارزش ۲۳۰ به ۶۳ و چهار پست ۶۳ کیلوولت به بهره‌برداری رسید و اولین خط شش مداری کشور در مازندران عملیاتی شد.

مسعود پزشکیان رئیس جمهور نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش‌های وزارت نیرو اعلام کرد: این پروژه‌ها علاوه بر توسعه صنعت و کشاورزی، زیرساخت‌های حیاتی استان را تقویت می‌کند و سرمایه‌گذاری و رفاه مردم را بهبود می‌بخشد.

  افتتاح ۲ پروژه بزرگ مدیریت پسماند؛ زباله سوز ساری افتتاح شد

دو پروژه ملی در حوزه مدیریت پسماند و انرژی استان مازندران شامل کارخانه پردازش پسماند شرق استان و نیروگاه زباله سوز ساری با حضور رئیس جمهوربه بهره‌برداری رسید.

 عبدالرضا دادبود، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران عصر چهارشنبه در مراسم افتتاح پروژه‌های مدیریت پسماند ضمن تقدیر از تلاش‌های بخش خصوصی و مسئولان استانی، دو پروژه کلیدی حوزه مدیریت پسماند و انرژی استان را افتتاح کرد

وی در سخنان خود گفت: اولین پروژه امروز، کارخانه پردازش پسماند شرق استان مازندران است که با بهره‌گیری از به‌روزترین روش‌های بازیافت، پسماند را در بخش کشاورزی به مواد قابل استفاده تبدیل می‌کند. این کارخانه پس از چند دهه نخستین مجموعه کامل مدیریت پسماند در استان به شمار می‌رود و سه شهرستان از خدمات آن بهره‌مند خواهند شد

معاون استاندار مازندران افزود: این پروژه در کمتر از شش ماه به بهره‌برداری رسیده که رکوردی بی‌نظیر در کشور است. نکته قابل توجه این است که تامین مالی آن کاملاً از طریق بخش خصوصی انجام شده و هیچ هزینه‌ای از بودجه دولتی صرف آن نشده است. این روش تامین مالی با تدبیر استاندار محترم می‌تواند به الگویی موفق برای سایر پروژه‌های مشابه در کشور تبدیل شود

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری در حوزه پسماند به تنهایی توجیه اقتصادی ندارد، اما با ایجاد ارزش افزوده در سایر بخش‌های اقتصادی برای سرمایه‌گذاران جذاب و قابل توجیه شده است. بر اساس آخرین برآوردها، برای عبور از بحران زباله در استان مازندران حدود پنج همت اعتبار لازم است، اما با روش مشارکت بخش خصوصی این بحران می‌تواند در کوتاه‌ترین زمان ممکن مدیریت شود

دادبود همچنین از بهره‌برداری همزمان پروژه نیروگاه زغال‌سنگ ساری خبر داد و گفت: این پروژه پس از ۱۲ سال انتظار با حذف موانع حقوقی و اجرایی و پیگیری‌های مستمر استاندار امروز به مرحله بهره‌برداری رسید. تاکنون بیش از ۵۳۰۰ میلیارد تومان برای اجرای این پروژه سرمایه‌گذاری شده است

معاون استاندار در پایان از همکاری سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، دستگاه قضایی و نهادهای نظارتی تقدیر کرد و تاکید کرد که این مدل موفق می‌تواند به الگویی برای سایر استان‌ها تبدیل شود.

 امضای ۸ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با حضور رئیس‌جمهور در مازندران

با حضور رئیس‌جمهور و استاندار مازندران، هشت پروژه بزرگ سرمایه‌گذاری در استان به امضا رسید. این پروژه‌ها با سرمایه‌گذاری بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان، زمینه اشتغال برای بیش از ۹ هزار نفر و توسعه صنایع مختلف از جمله کشاورزی، فولاد، گردشگری و آموزش را فراهم می‌کنند.

این پروژه‌ها شامل حوزه‌های کشاورزی، فولاد، گردشگری، صنایع چوب و کاغذ و مدیریت پسماند هستند و هدف آن‌ها توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در استان است.

یکی از پروژه‌ها با سرمایه‌گذاری نزدیک به یک میلیارد یورو، ظرفیت تولید محصولات لبنی و غذای کودک را ایجاد می‌کند و برای بیش از سه هزار نفر اشتغال فراهم خواهد کرد.

در حوزه کشاورزی، پروژه‌هایی برای توسعه واحدهای مرغداری، تولید خوراک دام و مدیریت فاضلاب صنعتی در شهرستان‌های مختلف اجرا می‌شود که بیش از هزار فرصت شغلی ایجاد خواهد کرد.

پروژه‌های صنعتی شامل توسعه خطوط تولید فولاد، تولید لنت خودرو و ماشین‌کاری صنعتی است که زمینه اشتغال برای بیش از ششصد نفر را فراهم می‌کند و سرمایه‌گذاری کل آن‌ها به بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

در بخش گردشگری، یک پروژه بزرگ با هدف احداث مجموعه گردشگری ترکیبی اجرا می‌شود که علاوه بر ایجاد اشتغال گسترده، به توسعه زیرساخت‌های توریستی استان کمک خواهد کرد.

همچنین تفاهم‌نامه‌ای در حوزه صنایع چوب و کاغذ و تأمین مواد آموزشی امضا شد که شامل خرید و تولید کاغذ تحریر برای چاپ کتاب‌های درسی وزارت آموزش و پرورش است.

در پایان، پروژه مدیریت پسماند استان نیز با هدف ارتقای شرایط بهداشتی و محیط زیستی و تسهیل زندگی مردم، تفاهم‌نامه خود را امضا کرد.

رئیس‌جمهور وارد مازندران شد

بیستمین سفر استانی هیئت دولت با ورود رئیس‌جمهور به مازندران آغاز شد.

این سفر دو روزه، با هدف افتتاح و بهره‌برداری از مجموعه‌ای از پروژه‌های مهم زیست‌محیطی، درمانی، زیرساختی و اقتصادی در استان برنامه‌ریزی شده است.

شکستن طلسم ۲۰ ساله مدیریت پسماند

یکی از مهم‌ترین پروژه‌های این سفر، بهره‌برداری از نیروگاه زباله‌سوز مرکز استان در ساری است. این نیروگاه با ظرفیت امحای روزانه ۴۵۰ تن زباله، نقش مهمی در کاهش مشکلات پسماند مازندران دارد و امکان تولید ۵ تا ۶ مگاوات برق از زباله‌های سوخته را فراهم می‌کند.

در شرق استان نیز کارخانه کمپوست بهشهر افتتاح می‌شود؛ واحدی پیشرفته که توان ساماندهی پسماند پنج شهر شامل بهشهر، نکا، گلوگاه و خلیل‌شهر را دارد و به عنوان یکی از پروژه‌های سبز و پیشرو منطقه شناخته می‌شود.

ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی

در بخش بهداشت و درمان، ۲۱ پروژه با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۴۰۰ میلیارد تومان وارد فاز بهره‌برداری می‌شوند. این پروژه‌ها شامل مراکز جامع سلامت شهری و روستایی، پایگاه‌های اورژانس، اورژانس هوایی و تجهیز مراکز درمانی به دستگاه‌های سی‌تی‌اسکن است.

یکی از مهم‌ترین این طرح‌ها، بهره‌برداری از دستگاه پت‌اسکن در بیمارستان امام خمینی ساری است که تشخیص بیماری‌های مغز و اعصاب، قلب و عروق و برخی سرطان‌ها را تسهیل می‌کند و مازندران را به تنها استان شمالی با این فناوری در مراکز دولتی تبدیل می‌کند.

افتتاح بزرگ‌ترین پل زیرقوسی کشور

از دیگر پروژه‌های شاخص سفر، افتتاح بزرگ‌ترین پل زیرقوسی کشور در منطقه گلوگاه است. این پل که به‌طور کامل توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده، نقش مهمی در تأمین آب کشاورزی شرق استان دارد و امکان انتقال سالانه حدود ۷۰ میلیون مترمکعب آب را فراهم می‌کند.

بهره برداری از طرح‌های آب و فاضلاب و زیرساخت‌های شهری

در حوزه آب و فاضلاب، دو تصفیه‌خانه فاضلاب در نوشهر و چالوس و دو مجتمع آبرسانی در خزرآباد ساری و ریکچشمه بابل افتتاح می‌شود که خدمات آب و فاضلاب را به جمعیت شهری و روستایی استان گسترش می‌دهد.

همچنین پروژه‌های شرکت برق منطقه‌ای مازندران و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد نیز در جریان این سفر به بهره‌برداری می‌رسد.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: پزشکیان / مازندران / سفر