نورنیوز https://nournews.ir/n/277317
کد خبر: 277317
4 اسفند 1404

پیامک ممنوع‌الورودی برای برخی دانشجویان صنعتی شریف


در پی درگیری‌های روزهای اخیر در دانشگاه صنعتی شریف، برای تعدادی محدود از دانشجویان حاضر در دو طرف ماجرا پیامک ممنوع‌الورودی ارسال شد. روابط عمومی دانشگاه اعلام کرد این افراد، کمتر از انگشتان دو دست هستند و تا زمان رسیدگی کمیته انضباطی امکان ورود نخواهند داشت.

نورنیوز- گروه سیاسی: در پی درگیری‌های روزهای اخیر در دانشگاه صنعتی شریف، برای تعدادی از دانشجویان حاضر در دو طرف این تنش‌ها، پیامک ممنوع‌الورودی به دانشگاه ارسال شده است.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف روز گذشته اعلام کرد تعداد اندکی از دانشجویان، کمتر از انگشتان دو دست، تا زمان رسیدگی به پرونده در کمیته انضباطی، موقتاً از ورود به دانشگاه منع خواهند شد. این تصمیم در چارچوب آیین‌نامه‌های انضباطی و تا تعیین تکلیف نهایی پرونده‌ها اجرا می‌شود.

بر اساس اعلام روزنامه شریف، ساعتی پیش برای تعدادی از دانشجویان حاضر در «دو طرف درگیری» روزهای گذشته، پیامک رسمی مبنی بر ممنوعیت ورود ارسال شده است. هنوز جزئیات بیشتری درباره تعداد دقیق افراد یا مدت زمان این ممنوعیت منتشر نشده است.

در همین حال، شورای صنفی دانشجویان و انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شریف اعلام کرده‌اند در صورتی که دانشجویی با پیامک ممنوع‌الورودی مواجه شده است، موضوع را برای پیگیری حقوقی به مسئول کارگروه حقوقی شورا یا روابط عمومی انجمن اطلاع دهد.

پیامک
 


منبع: مهر
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: دانشجویان / کمیته_انضباطی / دانشگاه_صنعتی_شریف / اخبار_دانشگاهی / ممنوع_الورود