نورنیوز https://nournews.ir/n/276943
کد خبر: 276943
2 اسفند 1404

قاتلِ زن جوان به زندگی خود پایان داد


مردی که زن جوانی را در نزدیکی خانه‌اش مورد شلیک گلوله قرار داده بود، با همان اسلحه به زندگی خود پایان داد.

نورنیوز- گروه حوادث: حوالی ساعت ۵ عصر جمعه، رهگذرانی یکی از خیابان‌های مرکز تهران پس از تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ از وقوع قتل و خودکشی خبر دادند که در فاصله زمانی خیلی کوتاهی اتفاق افتاده بود. به این ترتیب گروهی از ماموران نزدیک‌ترین واحد گشت انتظامی به محل اعزام و با پیکر غرق در خون زن و مردی در نزدیکی هم روبروشدند.

پس از آن بازپرس محمدجواد شفیعی که روز گذشته مسولیت کشیک قتل پایتخت را بر عهده داشت در جریان ماجرا قرار گرفت و دستور حضور تیم‌های بررسی صحنه جرم در محل را صادر کرد.

ماموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران و بازپرس جنایی وقتی به محل رسیدند با جسد زنی روبرو شدند که به نظر می‌رسید با توجه به لباس و کوله‌پشتی کوهنوردی از کوه به سمت خانه‌اش در حرکت بود.

بررسی‌های بیشتر نشان داد این زن تقریباً مقابل خانه‌اش هدف گلوله قرار گرفت. دو شاهد عینی گفتند: زن جوان از خودرویی پیاده شد و به راهش ادامه داد. در همین هنگام مردی از خودرویی پیاده شد و به سمت زن آمد. زن کشته شده در مورد علت حضور ناگهانی مرد در نزدیکی خانه‌اش از او پرسید، اما مرد پاسخی نداد و فقط دستش را در جیب کاپشن برد و اسلحه‌ای را بیرون آورد. او اسلحه را به سمت زن نشانه گرفت و شلیک کرد.

به گفته شاهدان، زن جوان بلافاصله روی زمین افتاد و لحظه‌ای بعد مرد مسلح، لوله کلت را روی شقیقه خود گذاشت و گلوله دوم را شلیک کرد و در فاصله چند قدمی زن، جسد بی‌جان مرد هم نقش بر زمین شد.


منبع: رکنا
سرویس: حوادث
کلید واژگان: قتل / خودکشی / جنایت