نورنیوز https://nournews.ir/n/276766
کد خبر: 276766
2 اسفند 1404

پیش‌بینی هواشناسی کردستان: بارش برف در مناطق ارتفاعی


کارشناس اداره هواشناسی استان کردستان از هوای صاف امروز و فردا در استان خبر داد و هشدار داد که از دوشنبه سامانه بارشی بارش باران و برف به همراه خواهد داشت.

نورنیوز-گروه اجتماعی: روناک حسینی در گفت‌وگوی  اظهار کرد: هوای کردستان تا فردا ۳ اسفند در اغلب ساعات صاف و آفتابی خواهد بود، اما از اواخر روز دوشنبه ۴ اسفند با ورود سامانه بارشی، ناپایداری جوی در استان افزایش پیدا می‌کند.

وی با اشاره به وضعیت جوی افزود: سامانه بارشی از اواخر دوشنبه چهارم اسفند تا روز سه‌شنبه پنجم اسفند در سطح استان فعال است کە بارش‌ها در مناطق ارتفاعی و گردنه‌ها به صورت برف و باران خواهد بود.

حسینی بیان کرد: روز چهارشنبه ششم اسفند بارندگی موقتا متوقف می‌شود و از روز پنجشنبه هفتم اسفند تا جمعه هشتم اسفند سامانه بارشی جدیدی استان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی اضافە کرد: بیشینه دمای روز گذشته اول اسفند در ایستگاه سلین هورامان ۲۳ درجه و در سنندج ۲۰ درجه ثبت شده و امروز و فردا تغییر قابل توجهی در دما پیش‌بینی نمی‌شود.

حسینی درباره پیش‌بینی بارش‌ها تا پایان سال گفت: بارش‌های این هفته و دو سامانه فعلی برای نیمه غربی استان مناسب است و هفته سوم اسفند بارش‌ها کاهش خواهد یافت.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: هواشناسی / باران / بارش / برف / کردستان