نورنیوز https://nournews.ir/n/276658
کد خبر: 276658
1 اسفند 1404

ساپینتو:کسی درباره قطع همکاری با من صحبت نکرده است


ریکاردو ساپینتو درباره شایعه قطع همکاری باشگاه استقلال با او اظهار داشت: کسی با من صحبتی انجام نداده و تمام تمرکزم روی تمرینات تیم است.

نورنیوز-گروه ورزشی: سرمربی تیم فوتبال استقلال تأکید کرد، همچنان مسئولیت هدایت این تیم با اوست.

ریکاردو ساپینتو  درباره شایعه قطع همکاری باشگاه استقلال با او اظهار داشت: کسی با من صحبتی انجام نداده و تمام تمرکزم روی تمرینات تیم است. ما در کورس قهرمانی لیگ برتر قرار داریم و یکی از مدعیان قهرمانی در جام حذفی نیز هستیم. وضعیت تیمم خوب است و کاری به این مسائل ندارم. اگر کسی دنبال قطع همکاری است، باید با خودم صحبت کند!

وی افزود: در بدترین شرایط به ایران آمدم و مسئولیت استقلال را پذیرفتم و خودم را در عمل ثابت کردم. هر روز شایعه هدفمندی برای من و تیمم درست می‌کنند تا تمرکز ما را به‌هم بزنند. در حال حاضر مسئولیت تیم با من است و حاضرم در شرایط فعلی برای موفقیت استقلال سکوت کنم، اما لازم باشد به‌زودی صحبت‌های مفصلی درباره اتفاقات ابتدای فصل و خیلی از مسائل دیگر انجام می‌دهم. الان به خاطر تیمم سکوت کردم، ولی ممکن است در روزهای آینده یکسری حرف‌ها بزنم و هواداران را از برخی از مسائل آگاه کنم.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: باشگاه استقلال / ساپینتو / برکناری / تمرینات