نورنیوز https://nournews.ir/n/276504
کد خبر: 276504
30 بهمن 1404

واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن


سخنگوی حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن واکنش نشان داد و بر لزوم اقدام عملی برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی و آغاز بازسازی غزه تاکید کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل:  «حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس با اشاره به آنچه سران کشورها در نشست شورای صلح غزه اعلام کردند، گفت: آزمون واقعی برای بیانیه‌های صادرشده از نشست شورای صلح، میزان توانایی این شورا در وادار کردن رژیم صهیونیستی به توقف اقدامات تجاوزکارانه، آغاز امدادرسانی و فرآیند بازسازی غزه خواهد بود.
نخستین نشست تشکیلات موسوم به «شورای صلح غزه» امروز پنجشنبه به ریاست رئیس جمهور آمریکا و حضور رهبران و نمایندگان حدود ۴۵ کشور جهان در واشنگتن برگزار شد.
دونالد ترامپ در این نشست که هیچ نماینده ای از سوی مردم فلسطین در آن حضور نداشت، گفت: امروز روز بزرگی است و تعداد زیادی از رهبران در نشست‌ شورای صلح شرکت کرده‌اند. صلح بسیار دشوار است، اما ما به آن دست خواهیم یافت. از حضور رهبران شرکت‌ کننده در نشست‌های امروز قدردانی می‌کنم و رابطه‌ام با آنها بسیار خوب است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / غزه / حماس / واشنگتن / صلح / رژیم_صهیونیستی / شورای_صلح_غزه