نورنیوز https://nournews.ir/n/276375
کد خبر: 276375
30 بهمن 1404

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴+ جدول


قیمت خودرو امروز 30 بهمن 1404 در شرایطی اعلام شد که بازار بیش از هر زمان دیگری درگیر بلاتکلیفی و تردید است. سایه تنش‌های سیاسی، رفتار معامله‌گران را محتاط‌تر کرده و سطح دادوستدها را به حداقل رسانده است. در نتیجه، بازار در وضعیتی میان رکود و انتظار قرار گرفته و از تحرک معمول فاصله گرفته است.

نورنیوز-گروه اقتصادی : قیمت خودرو امروز 30 بهمن 1404 در شرایطی اعلام شد که بازار بیش از هر زمان دیگری درگیر بلاتکلیفی و تردید است. سایه تنش‌های سیاسی، رفتار معامله‌گران را محتاط‌تر کرده و سطح دادوستدها را به حداقل رسانده است. در نتیجه، بازار در وضعیتی میان رکود و انتظار قرار گرفته و از تحرک معمول فاصله گرفته است.

در چنین فضایی، تکرار معاملات در سطوح قیمتی بالاتر به سرعت در قالب نرخ‌های پیشنهادی جدید در بازار منعکس می‌شود و به دلیل عمق پایین معاملات، همین نرخ‌ها مبنای قیمت‌گذاری قرار می‌گیرند. این روند به افزایش نوسان و بی‌ثباتی در سازوکار کشف قیمت منجر شده و بازار را با نوعی ناپایداری مواجه کرده است.

در عین حال، رفتار بازار خودرو تابع متغیرهای اقتصاد کلان است و نبض خود را از تحولات ارزی و انتظارات تورمی می‌گیرد. گرچه کلیت بازار به دلیل رکود معاملاتی در مسیر نزولی ارزیابی می‌شود، اما برخی خودروها که هنوز به سقف‌های قیمتی کوتاه‌مدت نرسیده‌اند و از کشش قیمتی بالاتری برخوردارند، همچنان ممکن است افزایش قیمت را تجربه کنند.

در این فضا، قیمت‌های اعلامی بیش از آن‌که بر پایه معاملات گسترده شکل بگیرد، از انتظارات و سیگنال‌های بیرونی اثر می‌پذیرد و مسیر کوتاه‌مدت بازار همچنان به تحولات سیاسی و ارزی وابسته مانده است.

قیمت خودروهای داخلی

ری‌را 33 میلیون تومان ارزان شد و روی شاخص 2 میلیارد و 600 میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر، پژو 207 اتوماتیک TU5P نسبت به روز گذشته 24 میلیون تومان ارزان شد تا با نرخ یک میلیارد و 740 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

سهند E اتوماتیک افت بهای 12 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ یک میلیارد و 302 میلیون تومان خرید و فروش شود. از طرف دیگر، اطلس G کاهش بهای 11 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و به نرخ معاملاتی یک میلیارد و 114 میلیون تومان رسید.

جدول+خودرو+30+بهمن

قیمت خودروهای مونتاژی

کی‌ام‌سی T9 رشد بهای 170 میلیون تومانی را تجربه کرد و روی قله پنج میلیارد تومان ایستاد. از طرف دیگر، کی‌ام‌سی J7 نسبت به روز گذشته پنج میلیون تومان گران شد تا امروز با برچسب قیمتی سه میلیارد و 400 میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شود.

تیسان S05 نسبت به روز گذشته 30 میلیون تومان گران شد و به نرخ معاملاتی 2 میلیارد و 980 میلیون تومان رسید. از طرف دیگر، لاماری اکو افت بهای 15 میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی سه میلیارد و 85 میلیون تومان رسید.

X22 پرو دستی افت بهای 20 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ معاملاتی یک میلیارد و 970 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود. از سوی دیگر، X55 پرو نسبت به روز گذشته 18 میلیون تومان ارزان شد تا با نرخ سه میلیارد و 117 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

قیمت+خودرو+داخلی
 


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: سایپا / قیمت_خودرو / بازار_خودرو / ایران_خودرو / نوسان_قیمت / خودرو_داخلی / خودرو_مونتاژی / ری‌را / پژو_۲۰۷ / کی‌ام‌سی