نورنیوز https://nournews.ir/n/275362
کد خبر: 275362
25 بهمن 1404

داور ژاپنی دیدار سپاهان و الاهلی قطر را قضاوت می کند


قضاوت دیدار سپاهان و الاهلی در مرحله یک‌هشتم لیگ قهرمانان آسیا برعهده داوری از کشور ژاپن است.

نورنیوز- گروه ورزشی: اسامی داوران قضاوت‌کننده در دور برگشد مرحله یک‌هشتم لیگ قهرمانان آسیا اعلام شد که داورانی از کشور ژاپن قضاوت بازی سپاهان ایران و الاهلی قطر را برعهده خواهند داشت.

بر این اساس، قضاوت این دیدار که روز چهارشنبه ۲۹ بهمن ماه در ورزشگاه الثمامه دوحه برگزار می‌شود، بر عهده ریو تانیموتو از ژاپن خواهد بود.

تاکشی آسادا و یوسوکه تاکبه از ژاپن و رسول ممدوف از ترکمنستان نیز او را در امر قضاوت یاری خواهند کرد؛ هیروکی کاساهارا و کوکی ناگامینه از ژاپن نیز داوران VAR هستند.

همچنین، منوچهر نیکفر مدیرعامل باشگاه سپاهان ایران با عارف عبدالرحمن العبداله مدیرعامل باشگاه الاهلی قطر دیدار کرد.

در این دیدار مدیرعامل سپاهان از میزبانی شایسته باشگاه الاهلی قدردانی کرد و صحبت‌هایی در خصوص همکاری‌های بیشتر ورزشی انجام داد.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: لیگ قهرمانان آسیا / داوران دیدار سپاهان و الاهلی / دیدار سپاهان و الاهلی