نورنیوز https://nournews.ir/n/275295
کد خبر: 275295
26 بهمن 1404

جزئیات تازه از دادگاه پژمان جمشیدی؛ ارائه مدارک تهدید و پیشنهادات مالی


نخستین جلسه رسیدگی به پرونده پژمان جمشیدی صبح شنبه 25 بهمن برگزار شد .شاکی پرونده پژمان جمشیدی پس از پایان جلسه دادگاه، ادعاهای مطرح‌شده درباره اخاذی را «کذب محض» خواند و تأکید کرد مدارک پیشنهادات مالی، تهدیدها و مستندات پزشکی قانونی به دادگاه ارائه شده است. او هدف خود را تحقق عدالت و جلوگیری از تکرار خشونت علیه زنان عنوان کرد.

نورنیوز- گروه حوادث: نخستین جلسه رسیدگی ماهوی به پرونده پژمان جمشیدی صبح امروز شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ برگزار شد.

بر اساس اعلام علی محمدزاده، وکیل این بازیگر، جلسه دادگاه از ساعت ۹ صبح آغاز و حدود ساعت ۱۲:۳۰ به پایان رسید. در جریان این نشست، لایحه دفاعیه مفصلی از سوی تیم حقوقی ارائه شد.

وکیل جمشیدی با اشاره به آنچه «تناقض در اظهارات شاکیه از ابتدای تشکیل پرونده تا جلسه امروز» عنوان کرد، اظهار داشت به اعتقاد وی هیچ دلیل یا سند محکمه‌پسندی علیه موکلش وجود ندارد. با این حال، تصمیم‌گیری نهایی در خصوص پرونده بر عهده قضات دادگاه خواهد بود.

طبق گفته وکیل، پژمان جمشیدی شخصاً در جلسه دادگاه حضور داشته است. در پایان، دادگاه ختم جلسه نخست را اعلام و مقرر کرد زمان جلسه بعدی متعاقباً تعیین شود.

 عدالت می‌خواهیم نه پول

شاکی پرونده مربوط به پژمان جمشیدی پس از پایان جلسه رسیدگی در شعبه نهم دادگاه کیفری یک، در گفت‌وگویی کوتاه با لحنی قاطع به ادعاهای مطرح‌شده واکنش نشان داد.

او با رد شایعات مربوط به تلاش برای اخاذی گفت تمام مطالبی که درباره قصد او و مادرش برای دریافت پول و عقب‌نشینی از شکایت منتشر شده، کاملاً بی‌اساس است. به گفته وی، حتی پیشنهادات مالی مشخصی برای صرف‌نظر کردن از پیگیری پرونده به آنها ارائه شده که مستندات آن در اختیار دادگاه قرار گرفته است.

این شاکی تأکید کرد هدفش از رسانه‌ای شدن موضوع، نه شهرت و نه منافع شخصی، بلکه جلوگیری از تکرار چنین اتفاقاتی برای زنان دیگر است. او با اشاره به برخی اظهارنظرها درباره انگیزه‌هایش افزود حتی صفحه‌ای در شبکه‌های اجتماعی ندارد و هیچ تصویر یا محتوایی از خود منتشر نکرده است.

وی همچنین از دریافت تهدیدهایی خبر داد که بر اساس آنها در صورت ادامه پیگیری قضایی، هویت او افشا خواهد شد؛ موضوعی که به گفته او نهایتاً رخ داده و مستندات مربوط به این تهدیدها نیز به مرجع قضایی ارائه شده است.

شاکی پرونده درباره مستندات پزشکی قانونی اظهار داشت گزارش‌های ثبت‌شده شامل آثار کبودی، تورم، خراشیدگی و وجود دی‌ان‌ای بوده، اما به گفته او، این موارد از سوی وکلای طرف مقابل مورد انکار قرار گرفته است.

در ادامه، مادر شاکی نیز با اشاره به روند رسیدگی گفت جلسه اخیر قرار بود آخرین جلسه باشد، اما ادامه بررسی‌ها به زمان دیگری موکول شد. او ابراز امیدواری کرد رأی نهایی دادگاه بر اساس مستندات ارائه‌شده صادر شود.

وی همچنین نسبت به تبدیل قرار بازداشت موقت به وثیقه در ایام تعطیل انتقاد کرد و پرسید چرا چنین تصمیمی در این پرونده اتخاذ شده است.


سرویس: حوادث
کلید واژگان: دادگاه / سلبریتی / پژمان_جمشیدی / بازیگر_سینما / خشونت_علیه_زنان / شاکی_پرونده_جمشیدی / محاکمه_جمشیدی