مدیرعامل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در قم از ریزش یک ساختمان مسکونی در پی انفجار گاز در خیابان نظامی گنجوی خبر داد؛ در این حادثه یک نفر جان باخت و پنج نفر مصدوم شدند.
نورنیوز-گروه حوادث: مدیرعامل جمعیت هلال احمر قم، از وقوع حادثه انفجار گاز یک ساختمان واقع در خیابان نظامی گنجوی منطقه کارگر و فوت یک نفر و مصدومیت پنج نفر خبر داد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان از جستوجو و ارزیابی تیم واکنش سریع و آنست (سگهای جستوجو) در پی حادثه انفجار و ریزش ساختمان مسکونی در خیابان نظامی گنجوی با ۵ حادثه دیده و یک فوتی خبر داد.
محمد رضا بهرامی گفت: ساعت ۴:٠۳ امروز ۲۵بهمن ماه، خبری مبنی بر انفجار و ریزش ساختمان مسکونی در خیابان نظامی گنجوی، توسط پلیس از طریق تلفن ۱۱۲، به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات EOC جمعیت هلالاحمر استان قم اعلام شد.
وی با اشاره به ۵ حادثه دیدهی این رخداد، افزود: بلافاصله تیم واکنش سریع و آنست جمعیت هلالاحمر قم به محل حادثه اعزام شدند و به جستوجو و ارزیابی صحنه پرداختند.
مدیر عامل جمعیت هلالاحمر قم در ادامه گفت: در این حادثه ۵ نفر مصدوم و متاسفانه یک نفر نیز جان باخت که توسط تیم آنست (سگهای جستوجو) پیدا شد.
علی زندیه مدیر عامل آتشنشانی قم نیز گفت: علت این حادثه در دست بررسی است.