نورنیوز https://nournews.ir/n/275065
کد خبر: 275065
24 بهمن 1404

تیراندازی در دانشگاه کارولینای جنوبی چند قربانی گرفت


تیراندازی در خوابگاه دانشگاه ایالتی کارولینای جنوبی در روز پنجشنبه شب منجر به کشته شدن دو نفر و زخمی شدن یک نفر دیگر شد. این حادثه باعث تعطیلی دانشگاه شده و هنوز جزئیات بیشتری درباره هویت قربانیان و وضعیت مهاجم منتشر نشده است.

نورنیوز_ گروه حوادث : طبق اعلام مقامات دانشگاه کارولینای جنوبی دو نفر بر اثر تیراندازی در بخش خوابگاه این دانشگاه کشته شدند.

مقامات دانشگاه ایالتی کارولینای جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کردند که در تیراندازی پنجشنبه شب (به وقت محلی) در خوابگاه دانشگاه ایالتی کارولینای جنوبی، دو نفر کشته و یک نفر دیگر زخمی شد و باعث تعطیلی دانشگاه شد.

به گزارش رویترز، طبق بیانیه‌ای که در صفحه فیسبوک دانشگاه منتشر شده است، این تیراندازی حدود ساعت 9:15 شب به وقت محلی در آپارتمانی در مجتمع مسکونی دانشجویی گزارش شده است.

جزئیات رسمی بیشتری بلافاصله در دسترس قرار نگرفت، از جمله اینکه آیا کسی که مرتکب تیراندازی شده هنوز متواری است یا خیر.

هویت قربانیان این حادثه تیراندازی نیز هنوز توسط دانشگاه تائید نشده است.


سرویس: حوادث
کلید واژگان: تیراندازی / تیراندازی در دانشگاه / دانشگاه کارولینا جنوبی