نورنیوز https://nournews.ir/n/274803
کد خبر: 274803
23 بهمن 1404

وزیر خزانه‌داری آمریکا : احتمال توافق با ایران وجود دارد


وزیر خزانه‌داری آمریکا با اشاره به احتمال دستیابی به توافق با ایران اعلام کرد که دولت واشنگتن همچنان سیاست «فشار حداکثری» را ادامه می‌دهد. او تأکید کرد تصمیم درباره توافق بر عهده ایران است.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزیر خزانه‌داری آمریکا از احتمال دستیابی به توافق با ایران خبر داد و در عین حال مدعی شد که «فشار حداکثری» علیه ایران ادامه دارد.

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا بامداد پنجشنبه در سخنانی مدعی شد: «دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا پذیرای تمامی گزینه‌ها در قبال ایران است.»

طبق گزارش رسانه خبری «الجزیره»، وزیر خزانه‌داری آمریکا ضمن اشاره به احتمال دستیابی به توافق با ایران، تاکید کرد: «احتمال دستیابی به توافق بهتر پس از حملات ژوئن وجود دارد.»

بسنت در ادامه ادعا کرد: «ما در حال انتقال توانمندی‌های نظامی به سمت ایران هستیم و تصمیم‌گیری درباره دستیابی به توافق برعهده آنها است.»

او همچنین مدعی شد: «ما به کارزار فشار حداکثری خود علیه ایران ادامه می‌دهیم و نقل‌وانتقالات مالی انجام‌شده توسط مقامات آن را زیر نظر داریم.»

این ادعاهای وزیر خزانه‌داری آمریکا درحالی عنوان شده‌اند که دونالد ترامپ در پایان دیدار سه ساعته با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کاخ سفید در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «هیچ نتیجه قطعی حاصل نشد جز اینکه من اصرار داشتم مذاکرات با ایران ادامه یابد.»


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / آمریکا / مذاکرات / سیاست خارجی / تحریم‌ها