نورنیوز https://nournews.ir/n/274256
کد خبر: 274256
20 بهمن 1404

سریال ادامه‌دار استعفاها در انگلستان


استعفای مدیر ارتباطات نخست‌وزیر انگلیس، فشارها بر دولت استارمر را تشدید کرده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: تیم آلن، مدیر ارتباطات   استارمر، نخست وزیر انگلیس روز دوشنبه پس از تنها پنج ماه حضور در این سمت کناره‌گیری کرد.

استعفای او تنها یک روز پس از کناره‌گیری مورگان مک‌سوینی، رئیس دفتر نخست‌وزیر اعلام شد.

آلن گفت: تصمیم گرفته‌ام کنار بروم تا امکان تشکیل تیم جدید در دفتر نخست‌وزیری فراهم شود. برای نخست‌وزیر و تیمش آرزوی موفقیت دارم.

کناره‌گیری او ضربه دیگری به موقعیت استارمر در میانه جنجال شدید بر سر تصمیم برای انتصاب پیتر ماندلسون به‌عنوان سفیر انگلیس در واشنگتن است؛ تصمیمی که به دلیل ارتباطات نزدیک او با جفری اپستین، مجرم محکوم‌شده در پرونده سوءاستفاده جنسی از کودکان، با انتقادهای گسترده روبرو شده است.

یکی از دستیاران نخست‌وزیر  گفت احتمال باقی ماندن استارمر در سمت خود تا پایان هفته «50-50» است. انتظار می‌رود او امروز دوشنبه با نمایندگان حزب کارگر دیدار کند .


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اپستین / تیم آلن / مدیر ارتباطات کی‌یر استارمر