وزارت خارجه عراق با استقبال از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط، این گفتوگوها را گامی مثبت در مسیر کاهش تنش و تقویت دیپلماسی منطقهای دانست.
نورنیوز-گروه بین الملل: بغداد از مذاکرات میان ایران و آمریکا که روز گذشته (جمعه) در مسقط پایتخت عمان برگزار شد، استقبال کرد.
وزارت خارجه عراق ضمن استقبال از مذاکرات میان ایران و آمریکا آن را گامی مثبت به سمت کاهش تنش و تقویت فرصت های گفتگو قلمداد کرد.
همچنین وزارت خارجه عراق بر حمایت کامل از تلاشها با هدف کاهش تنش و تثبیت ثبات و امنیت در منطقه با در نظر گرفتن اهمیت اتکا به مذاکره و دیپلماسی به عنوان راه حلی برای اختلافات تاکید کرد.
وزارت خارجه عراق از نقش سازنده عمان در میزبانی از این مذاکرات و تسهیل فضای تفاهم در راستای حمایت از ثبات نیز تقدیر کرد.
از سوی دیگر قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با مشعل الهولی رئیس سازمان اطلاعات کویت ضمن تاکید بر عدم اجازه به استفاده از خاک عراق برای حمله به هر کشوری، نسبت به راهکار مسالمت آمیز برای چالشهای منطقه از راه دیپلماسی به جای جنگ ابراز امیدواری کرد.
گفتنی است که مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا روز جمعه با حضور عباس عراقچی وزیر خارجه ایران و استیو ویتکاف فرستاده آمریکا به خاورمیانه برگزار شد.
بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان گفت که مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط بسیاری جدی بوده است.