نورنیوز https://nournews.ir/n/273670
کد خبر: 273670
17 بهمن 1404

نشت مونوکسیدکربن در بابل ۱۶ مصدوم برجای گذاشت


رئیس اورژانس 115 بابل از مسمومیت 16 نفر با گاز مونوکسیدکربن در مسجد فاطمه زهرا (س) واقع در خیابان کشاورز این شهرستان خبر داد.

نورنیوز-گروه حوادث : بوالقاسم لعلی با اشاره به مصدومیت ۱۶ نفر براثر گاز گرفتگی در مسجد بابل افزود::سه نفر از مصدومان برای دریافت درمان تخصصی به بیمارستان منتقل شدند.

رئیس اورژانس ۱۱۵ بابل گفت: این حادثه ساعت‌ها پیش به دنبال تماس مردمی مبنی بر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در مسجد فاطمه زهرا (س) اعلام شد.چ و در پی این اطلاع‌رسانی، تکنسین‌های اورژانس بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.

لعلی توضیح داد: در این حادثه، ۱۶ نفر دچار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن شدند که پس از اقدامات درمانی اولیه، ۱۳ نفر از مصدومان به صورت سرپایی درمان شدند. اما سه نفر از آن‌ها که دو پسر ۱۲ و ۱۳ ساله و یک دختر ۱۱ ساله بودند، پس از درمان اولیه، برای دریافت مراقبت‌های بیشتر به بیمارستان شهید بهشتی بابل انتقال یافتند.


منبع: خبرگزاری مهر
سرویس: حوادث
کلید واژگان: بابل / گاز گرفتگی / رئیس اورژانس