نورنیوز https://nournews.ir/n/273281
کد خبر: 273281
16 بهمن 1404
در یکسال گذشته؛

انفجار مین در افغانستان ۴۲۰ کشته و زخمی برجا گذاشت


مقامات طالبان اعلام کردند انفجار مین و مواد منفجرنشده در افغانستان طی سال گذشته 87 کشته و 333 زخمی برجا گذاشت.

نورنیوز- گروه حوادث: «محمد‌یوسف حماد» سخنگوی اداره آمادگی مبارزه با حوادث طبیعی حکومت طالبان اعلام کرد در یک سال گذشته 193 واقعه انفجار مین در افغانستان ثبت شده که در نتیجه ‌آن 87 نفر کشته و 333 تن زخمی شده‌اند.

وی افزود بیشترین قربانیان انفجار مین و جنگ‌افزارهای باقیمانده از جنگ افغانستان کودکان هستند که 67.8 درصد مجموع تلفات را تشکیل می‌دهند.

بر اساس آمارهای این اداره، هم‌اکنون 106 هزار کیلومتر متر مربع در افغانستان آلوده به مین  و مواد منفجرنشده است و طی یک سال گذشته بیش از 58 کیلومتر از مناطق آلوده پاکسازی شده  و 24 هزار مین نیز کشف و خنثی شده است.

سخنگوی اداره آمادگی مبارزه با حوادث طبیعی حکومت طالبان افزود در یک سال گذشته 155 تیم در سراسر افغانستان جهت آگاهی‌دهی در این زمینه فعالیت داشته‌اند که از این میان به 2 میلیون و 126 هزار نفر درباره خطرات مین و مواد منفجره آگاهی‌دهی صورت گرفته است.

این در حالی است که هیئت معاونت سازمان ملل در افغانستان (یوناما) اخیراً اعلام کرد افغانستان سومین کشور جهان از نظر بالاترین میزان تلفات ناشی از مهمات انفجاری است.

این نهاد در بیانیه‌ای تأکید کرد هنوز هم انفجار مین و سایر بقایای انفجاری جنگ به‌گونه گسترده در سراسر این کشور وجود دارد.


سرویس: حوادث
کلید واژگان: افغانستان / طالبان / انفجار مین