سخنگوی سازمان ملل متحد با اشاره به مذاکرات احتمالی میان ایران و آمریکا، بر ضرورت راهحل دیپلماتیک برای کاهش تنشها در منطقه تأکید کرد.
نورنیو-گروه بین الملل: استفان دوجاریک» روز سه شنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران گفت: ما گزارشهایی درباره احتمال آغاز گفتوگوها در اواخر این هفته مشاهده کردهایم. ما بسیار خواهان یک راهحل دیپلماتیک برای کاهش تنشهایی که در منطقه مشاهده می شود، هستیم.
سخنگوی سازمان ملل متحد در عین حال گفت: این روند را از نزدیک دنبال خواهیم کرد.
رئیس جمهوری آمریکا شامگاه سه شنبه به وقت محلی در کاخ سفید به خبرنگاران درباره ایران گفت: «آنها مایل به مذاکره هستند، ما همین الان در حال مذاکره با آنها هستیم.»
ترامپ روز دوشنبه (به وقت محلی) نیز در کاخ سفید در گفت وگو با خبرنگاران گفت: ما در حال انجام گفت وگوهایی با ایران هستیم؛ باید دید در نهایت اوضاع چگونه پیش میرود.
رئیس جمهوری اسلامی ایران ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۴ (سه فوریه ۲۰۲۶) اعلام کرد: با درخواست دولت های دوست در منطقه برای پاسخ به پیشنهاد رئیس جمهور آمریکا جهت مذاکره، به وزیر خارجه دستور دادم زمینه مذاکره عادلانه و منصفانه در چارچوب منافع ملی را فراهم سازد.