نورنیوز https://nournews.ir/n/273003
کد خبر: 273003
14 بهمن 1404

جاده چالوس یک طرفه شد


جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: به‌منظور تخلیه بار ترافیکی، محور چالوس از ساعت 19 امروز 14 بهمن از پل زنگوله به سمت مرزن‌آباد یک‌طرفه می‌شود.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، با اشاره به ترافیک فوق‌سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال اظهار داشت:به‌منظور تخلیه بار ترافیکی ایجادشده، از ساعت ۱۹:۰۰ امروز ۱۴ بهمن ماه تردد کلیه وسایل نقلیه در محور چالوس از محدوده پل زنگوله به سمت مرزن‌آباد به‌صورت یک‌طرفه اعمال خواهد شد.

وی افزود: این محدودیت ترافیکی تا زمان روان‌سازی و تخلیه کامل بار ترافیک در این محور ادامه خواهد داشت.

سرهنگ محبی در ادامه با اشاره به وضعیت سایر محورهای شمالی کشور گفت: در حال حاضر محورهای هراز، فیروزکوه و قزوین–رشت نیز شاهد بار ترافیکی نیمه‌سنگین هستند و تردد در این محورها با کندی انجام می‌شود.

جانشین پلیس راه راهور همچنین خاطرنشان کرد:بر اساس گزارش‌های دریافتی، محورهای منتهی به استان قم نیز به دلیل افزایش حجم سفر زائران، با ترافیک سنگین همراه است و از رانندگان درخواست داریم زمان سفر خود را مدیریت کنند.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: جاده چالوس / محدودیت ترافیکی / محور چالوس / محدودیت ترافیکی جاده چالوس