نورنیوز https://nournews.ir/n/272995
کد خبر: 272995
14 بهمن 1404
با ورود کاروان دولت سوریه به قامشلی؛

توافق قسد و دمشق نهایی شد


نیروهای امنیت داخلی سوریه طبق توافق حاصل شده با نیروهای دموکراتیک سوریه، وارد شهر قامشلی (شمال شرقی سوریه) شده‌اند.

نورنیوز- گروه بین الملل: کاروانی از نیروهای امنیت داخلی سوریه در اجرای توافق بین دولت موقت و «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد)، ورود به شهر قامشلی در شمال شرقی سوریه را آغاز کرده است.

نیروهای امنیتی کُرد (آسایش) مستقر در شهر قامشلی، طبق توافق دمشق و قسد و در راستای آمادگی برای ورود نیروهای امنیتی دولتی به شهر، مقررات منع آمد و شد برقرار کردند.

همچنین سخنگوی وزارت کشور سوریه اظهار داشت که «توافق با نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) با ورود یک کاروان امنیتی جدید به شهر قامشلی در حال نهایی شدن است».

این وزارتخانه خاطرنشان کرد که «این توافق، خروج جنگجویان خارجی از صفوف نیروهای دموکراتیک سوریه را تصریح می‌کند.»

دولت سوریه پیش از این اعلام کرده بود که به عنوان بخشی از یک توافق جامع، از جمله تفاهم در مورد ادغام مرحله‌ای نیروهای نظامی و اداری بین دو طرف، با نیروهای دموکراتیک سوریه برای توقف خصومت‌ها به توافق رسیده است.

این توافق شامل خروج نیروهای نظامی از خطوط مقدم، ورود نیروهای امنیتی وزارت کشور سوریه به مراکز شهرهای حسکه و قامشلی، آغاز روند ادغام نیروهای امنیتی در منطقه و تشکیل یک لشکر نظامی متشکل از سه تیپ از نیروهای دموکراتیک سوریه علاوه بر تشکیل یک تیپ از نیروهای کوبانی (عین العرب) در یک لشکر وابسته به استان حلب است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، مقررات منع آمد و شد در این شهر عمدتا کردنشین، از ساعت ۶ صبح سه‌شنبه آغاز شد و تا ۶ صبح چهارشنبه ادامه یافت، در حالی که نیروهای امنیتی کُرد (آسایش) به طور گسترده در خیابان‌ها و ورودی‌های شهر مستقر بودند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: سوریه / نیروهای قسد / قامشلی