نورنیوز https://nournews.ir/n/272585
کد خبر: 272585
12 بهمن 1404

ایران حملات تروریستی در بلوچستان پاکستان را به شدت محکوم کرد


سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد حملات تروریستی روز گذشته در مناطق مختلف ایالت بلوچستان پاکستان را به شدت محکوم و با دولت و مردم همسایه شرقی از جمله خانواده‌های قربانیان ابراز همبستگی کرد.

نورنیوز- گروه سیاسی: بخش دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: ما حملات تروریستی اخیر که منجر به شهادت تعدادی از غیرنظامیان بی‌گناه و پرسنل شجاع امنیتی و سربازان پاکستانی شد را به شدت محکوم می‌کنیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: از طرف دولت و مردم جمهوری اسلامی ایران، صمیمانه‌ترین و عمیق‌ترین تسلیت‌ها و همدردی خود را به دولت و مردم پاکستان به ویژه خانواده‌های داغدار، ابراز می‌کنیم.

سفارت ایران اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران، به عنوان یک اصل به طور قاطع همه اشکال تروریسم را که همچنان یک تهدید و نگرانی جدی برای جامعه بین‌المللی است، محکوم می‌کند. چنین اقدامات شنیعی که اغلب توسط بازیگران فراسرزمینی حمایت می‌شوند، باید از طریق همکاری جمعی منطقه‌ای و بین‌المللی با آنها مقابله شود.

براساس این بیانیه، فکر و دعاهای ما با خانواده‌هایی است که عزیزان خود را از دست داده‌اند و برای بهبودی سریع و ایمن مجروحان دعا می‌کنیم.

درپی حملات تروریستی که همزمان در ۱۲ نقطه از ایالت بلوچستان به وقوع پیوست منجر به جان باختن ۱۵ نظامی و ۱۸ غیرنظامیان پاکستان شد. نیروهای امنیتی پاکستان نیز طی درگیری با تروریست‌ها موفق به هلاکت ۹۲ نفر از مهاجمان شدند.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: پاکستان / حمله تروریستی / حمله تروریستی بلوچستان