جدال تیمهای استقلال خوزستان و آلومینیوم اراک که برای رهایی از انتهای جدول لیگ برتر تلاش میکنند، با تساوی یک بر یک خاتمه یافت.
نورنیوز- گروه ورزشی: هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال ایران از ساعت ۱۵ در ورزشگاه شهدای فولاد خوزستان در شرایطی پیگیری شد که آبیهای جنوب میزبان آلومینیوم اراک بودند.
در همان دقایق ابتدایی و در دقیقه ۱۵ کوروش اژدهاکش موفق شد برای آلومینیوم اراک گلزنی کند تا نیمه نخست با برتری خفیف اراکیها پایان یابد.
در نیمه دوم امیرحسین جلالیوند موفق شد در دقیقه ۵۰ کار را به تساوی بکشاند تا این دیدار پس از ۹۰ دقیقه تلاش دو تیم با تساوی یک بر یک خاتمه یابد. با این نتیجه استقلال خوزستان ۱۹ امتیازی و آلومینیوم اراک نیز با این نتیجه ۱۷ امتیازی شد.
ترکیب استقلال خوزستان:
ممدجواد کیا، آرام عباسی، محمدرضا مهدیزاده، ابوالفضل کوهی، محمدمهدی احمدی، حمید بوحمدان، قاسم لطیفی، امیرحسین جلالیوند، امیرحسین فرهادی، محمدحسین زواری و امیرمحمد سیمانپور.
ترکیب آلومینیوم اراک:
محمد خلیفه، امیرمحمد هوشمند، بهروز نوروزیفرد، علی وطندوست، بهرام گودرزی، منصور باقری، امین جهانکهن، عباس کهریزی، محمدمهدی خدایاریفرد و کوروش اژدهاکش.