نورنیوز https://nournews.ir/n/272409
کد خبر: 272409
12 بهمن 1404

سفیر جدید آمریکا وارد ونزوئلا شد


لورا دوگو، سفیر جدید آمریکا در ونزوئلا، با هدف آغاز گفت‌وگوهای دیپلماتیک و ترمیم روابط دوجانبه پس از قطع روابط در سال 2019 وارد کاراکاس شد.

نورنیوز-گروه بین الملل:  ایوان گیل وزیر امور خارجه ونزوئلا در پیامی در تلگرام نوشت که سفر دوگو با هدف «ایجاد نقشه راهی در مورد مسائل مورد علاقه دو جانبه» و «حل اختلافات موجود از طریق گفت وگوی دیپلماتیک و بر اساس درک متقابل و قوانین بین‌المللی» انجام شده است.

دوگو که پیش از این به عنوان سفیر آمریکا در هندوراس و نیکاراگوئه خدمت کرده بود، در رسانه اجتماعی ایکس نوشت که به ونزوئلا رسیده است و «او و تیمش آماده همکاری هستند.»

 به دنبال حملات بامداد شنبه (سوم ژانویه/ ۱۳ دی ۱۴۰۴) نیروهای آمریکایی به خاک ونزوئلا، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا از ربودن نیکولاس مادورو و همسرش خبر داد.

دیوان عالی قانون اساسی ونزوئلا سپس حکم داد که دلسی رودریگز ریاست موقت ونزوئلا را بر عهده بگیرد.

منابع خبری پیشتر گزارش داده بودند که یک هیات دیپلماتیک آمریکایی برای بررسی از سرگیری روابط دوجانبه وارد ونزوئلا شده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: آمریکا / ونزوئلا / سیاست_خارجی / کاراکاس / روابط_بین‌الملل