نورنیوز https://nournews.ir/n/272105
کد خبر: 272105
10 بهمن 1404

برلین: به‌طور مستمر پیرامون ایران، با آمریکا در تماسیم


سخنگوی دولت آلمان بر ضرورت حل‌وفصل مسالمت‌آمیز مسائل مرتبط با ایران تأکید کرد.

نورنیوز- گروه بین الملل: برلین درحالی‌که اخیرا بارها مواضع ضدایرانی اتخاذ کرده است، روز جمعه بر ضرورت حل‌وفصل مسالمت‌آمیز مسائل مرتبط با ایران ایران تأکید کرد.

«اشتفان کورنلیوس» سخنگوی دولت آلمان در یک نشست خبری در برلین گفت: «دولت آلمان به‌طور مستمر با آمریکا در تماس است. صدراعظم حدود دو هفته پیش نیز در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور آمریکا درباره موضوع ایران گفت‌وگو کرد. موضع ما روشن است؛ ما متعهد به حل مسالمت‌آمیز این مناقشه هستیم.»

این مقام آلمانی اعلام کرده که «فریدریش مرتس» صدراعظم آلمان، هفته آینده به عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی سفر خواهد کرد و در این سفر، مسائل منطقه‌ای از جمله موضوع ایران در دستور کار قرار خواهد داشت.

طبق گزارش آناتولی، هر سه کشور حوزه خلیج فارس با هرگونه حمله احتمالی نظامی آمریکا علیه ایران به‌شدت مخالفت کرده‌اند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: تنش / اشتفان کورنلیوس / روابط ایران و آلمان / سخنگوی دولت آلمان