نورنیوز https://nournews.ir/n/271729
کد خبر: 271729
8 بهمن 1404

قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس


رئیس جمهور آمریکا شهردار مینیاپولیس که منتقد کشتار شهروندان کشورش از سوی مأموران امنیتی فدرال است را با عبارت «بازی با آتش» تهدید کرد.

نورنیوز- گروه بین الملل: «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا امروز چهارشنبه در رسانه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال» از جیکوب فری، شهردار مینیاپولیس به دلیل اظهاراتش مبنی بر اینکه این شهر شمالی قوانین مهاجرت فدرال را «اجرا نمی‌کند و نخواهد کرد» انتقاد کرد.

رئیس جمهور آمریکا در این خصوص ادامه داد که از اظهارات جیکوب فری، شگفت‌ زده شده است، زیرا آنها پس از کشته شدن ۲ نفر از ساکنان مینیاپولیس توسط مأموران امنیتی فدرال در جریان کارزارهای گسترده ضد مهاجرتی، «گفتگوی بسیار خوبی» داشتند.

«دونالد ترامپ» نوشت: آیا کسی از نزدیکان او می‌ تواند توضیح دهد که این اظهارات نقض جدی قانون است و او با آتش بازی می‌کند؟

این در حالیست که جیکوب فری شهردار مینیاپولیس پیشتر اعلام کرد: برخی مأموران فدرال امروز شهر را ترک می‌کنند و من تا خروج بقیه به فشار بر دولت فدرال ادامه خواهم داد.

شبکه تلویزیونی ان‌بی‌سی نیز گزارش داده بود: گشت‌های مرزی دولت فدرال در پی اعتراضات به حضور آنها، برخی نیروهای خود را از شهر مینیاپولیس خارج خواهند کرد.

کارولین لویت سخنگوی کاخ سفید نیز در یک عقب نشینی آشکار از مواضع گذشته اعلام کرد: احدی در دولت از جمله دونالد ترامپ رئیس جمهور نمی‌ خواهد شاهد کشته شدن افراد در خیابان‌ های آمریکا باشد.

وی در عین حال به معترضان درباره تداوم حضور در خیابان ها هشدار داد و گفت: ترامپ خواهان پایان یافتن هرج‌ و مرج است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / مینیاپولیس / اعتراضات مینیاپولیس / مأموران امنیتی فدرال